Gość: Michka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:36 Bydgoszcz in my heart! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michka Brakuje dwóch dobrych adresów WWW: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:42 www.bydgoszczwita.pl www.bydgoszcz.pl welcometobydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Bydgoszcz od strony wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:31 Ja kocham to miasto - hasło "okryj mnie" doskonale oddaje sytuację w której mało ludzi postrzega Bydgoszcz jako miasto atrakcyjnie turystyczne - tu doskonale można sobie samemu zorganizować czas błądząc po zakamarkach miasta wzdłuż meandrów Brdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry0369 Re: Bydgoszcz od strony wody IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.07, 06:37 Ja też kocham to miasto, choc powoli się rozwija...gdyby nasze władze więcej robiły a mało gadały byłaby jeszcze piękniejsza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-b Re: Bydgoszcz od strony wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:16 No właśnie, ale tak jest w każdym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paletz Bydgoszcz od strony wody IP: 217.98.12.* 08.05.07, 10:12 Jest w tym mieście wielki potencjał! bydgoski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś