Dodaj do ulubionych

weekend w toruniu

IP: 217.8.186.* 13.05.03, 15:57
witajcie zorientowani
podrzućcie jakieś namiary na przyzwity a nie zabójczo drogi hotelik w toruniu
na weekend na romantyczny wypad we dwoje:))
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadeusz Re: weekend w toruniu IP: 217.153.47.* 13.05.03, 18:16
      Ja to nie jestem z Torunia
      • Gość: roman_tyczny Re: weekend w toruniu IP: 217.8.186.* 14.05.03, 14:10
        widzę gościu, że jesteś ze wsi a nie z torunia .......
        • Gość: hania Re: weekend w toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 13:27
          Nie napisałeś jakie ceny cię interesują - z tanich polecam Hotel "KOPERNIK"
          ul. Wola Zamkowa 16 (zniżki 30% w weekend-standard średni, w centrum i według
          mnie bardzo przyzwoicie ceny do ok. 70 zł. za 2-osobowy bez łazienki albo
          hotelik w Centrum - zajrzyj na www.torun.mm.pl/~q23/mp/hotele.html -
          no i zapraszam do Torunia - naprawdę warto tu przyjechać bo Toruń jest piękny!
          • Gość: roman_tyczny Re: weekend w toruniu IP: 217.8.186.* 15.05.03, 13:46
            dziękuję Haniu za info
            • ada1 Re: weekend w toruniu 28.05.03, 12:59
              Jeśli jedziecie samochodem, to warto noclegi zarezerwować w Ciechocinku (tylko
              16 km od Torunia), a do Torunia możecie wybrać się na zwiedzanie. W Ciechocinku
              jest spokój, cisza, mnóstwo parków, kwiatów, zieleni, dużo knajpek (polecam
              pizzerię U Tomaszka), 6 km od Ciehcocinaka jest mała miejscowość malowniczo
              położona nad Wisłą Nieszawa, z zabytkowym kościółkiem, atrakcją jest przeprawa
              promowa przez Wisłę. Cały dzień można spędzić w Toruniu a wieczorem na
              odpoczynek wrócić do malowiczego Ciechocinka, tutaj też są większe szanse na
              znalezienie niedrogich i przyzwoitych noclegów (mnóstwo kwater prywatnych i
              pensjonatów).
              Pozdrawiam.

P.S. Starówka w Toruniu jest przepiękna!
        • Gość: wone Re: weekend w toruniu IP: *.nzs.pwr.wroc.pl 05.06.03, 08:44
          Gość portalu: roman_tyczny napisał(a):

> widzę gościu, że jesteś ze wsi a nie z torunia .......

A co? Torun to nie wies?
    • Gość: kasia Re: weekend w toruniu IP: gateway.d* / 10.3.48.* 03.06.03, 11:48
      ulica Rabiańska :Pod Rożą
    • Gość: es Re: weekend w toruniu IP: *.man.polbox.pl 03.06.03, 15:13
      szczerze pokochalam Torun, ale noclegow nie znam.
      polecam za to miejsce na wspanialy wieczor... idzcie do "Pod Aniolem" na rynku,
      albo do krzywej wiezy

pozdrawiam
      udanego wypadu
      • Gość: hania Re: weekend w toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:29
        Pod Aniołem kojarzy mi się że duszno tam zawsze było -jak kto lubi pośpiewać
        (cały pub śpiewa w piątkową i sobotnią noc) w pubie Stara Fabryka - kareoke
        przy kościele Jakuba przy nowym rynku - blisko Hotelu Kopernik - dla mnie
        romantycznie jest (jeśli chodzi o pub) w pubie "Pod krzywą wieżą" kiedyś miło
        było we Flisie (nie wiem co tam jest teraz) przy bramie klasztornej ale
        najlepiej jest nad Wisła na bulwarze - polecam obejrzeć toruń od drugiej strony
        Wisły - można tam doołynąć katarzynką.
    • malenka Re: weekend w toruniu 05.06.03, 08:47
      Witam!
      Na romantyczny weekend w Toruniu proponuje sobie wczesniej zarezerwowac nocleg
      na przyklad na campingu w okolicach dworca, albo w pensjonacie klubu sportowego
      (taz obok), bo moze sie skonczyc, ze wyladujecie w niedrogim co prawda domu
      pielgrzyma w dwoch osobnych pokojach (o ile nie jestescie malzenstwem).
      Udanego weekendu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka