Gość: roman_tyczny IP: 217.8.186.* 13.05.03, 15:57 witajcie zorientowani podrzućcie jakieś namiary na przyzwity a nie zabójczo drogi hotelik w toruniu na weekend na romantyczny wypad we dwoje:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadeusz Re: weekend w toruniu IP: 217.153.47.* 13.05.03, 18:16 Ja to nie jestem z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_tyczny Re: weekend w toruniu IP: 217.8.186.* 14.05.03, 14:10 widzę gościu, że jesteś ze wsi a nie z torunia ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: weekend w toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 13:27 Nie napisałeś jakie ceny cię interesują - z tanich polecam Hotel "KOPERNIK" ul. Wola Zamkowa 16 (zniżki 30% w weekend-standard średni, w centrum i według mnie bardzo przyzwoicie ceny do ok. 70 zł. za 2-osobowy bez łazienki albo hotelik w Centrum - zajrzyj na www.torun.mm.pl/~q23/mp/hotele.html - no i zapraszam do Torunia - naprawdę warto tu przyjechać bo Toruń jest piękny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_tyczny Re: weekend w toruniu IP: 217.8.186.* 15.05.03, 13:46 dziękuję Haniu za info Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: weekend w toruniu 28.05.03, 12:59 Jeśli jedziecie samochodem, to warto noclegi zarezerwować w Ciechocinku (tylko 16 km od Torunia), a do Torunia możecie wybrać się na zwiedzanie. W Ciechocinku jest spokój, cisza, mnóstwo parków, kwiatów, zieleni, dużo knajpek (polecam pizzerię U Tomaszka), 6 km od Ciehcocinaka jest mała miejscowość malowniczo położona nad Wisłą Nieszawa, z zabytkowym kościółkiem, atrakcją jest przeprawa promowa przez Wisłę. Cały dzień można spędzić w Toruniu a wieczorem na odpoczynek wrócić do malowiczego Ciechocinka, tutaj też są większe szanse na znalezienie niedrogich i przyzwoitych noclegów (mnóstwo kwater prywatnych i pensjonatów). Pozdrawiam. P.S. Starówka w Toruniu jest przepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wone Re: weekend w toruniu IP: *.nzs.pwr.wroc.pl 05.06.03, 08:44 Gość portalu: roman_tyczny napisał(a): > widzę gościu, że jesteś ze wsi a nie z torunia ....... A co? Torun to nie wies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: weekend w toruniu IP: gateway.d* / 10.3.48.* 03.06.03, 11:48 ulica Rabiańska :Pod Rożą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: weekend w toruniu IP: *.man.polbox.pl 03.06.03, 15:13 szczerze pokochalam Torun, ale noclegow nie znam. polecam za to miejsce na wspanialy wieczor... idzcie do "Pod Aniolem" na rynku, albo do krzywej wiezy pozdrawiam udanego wypadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: weekend w toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:29 Pod Aniołem kojarzy mi się że duszno tam zawsze było -jak kto lubi pośpiewać (cały pub śpiewa w piątkową i sobotnią noc) w pubie Stara Fabryka - kareoke przy kościele Jakuba przy nowym rynku - blisko Hotelu Kopernik - dla mnie romantycznie jest (jeśli chodzi o pub) w pubie "Pod krzywą wieżą" kiedyś miło było we Flisie (nie wiem co tam jest teraz) przy bramie klasztornej ale najlepiej jest nad Wisła na bulwarze - polecam obejrzeć toruń od drugiej strony Wisły - można tam doołynąć katarzynką. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: weekend w toruniu 05.06.03, 08:47 Witam! Na romantyczny weekend w Toruniu proponuje sobie wczesniej zarezerwowac nocleg na przyklad na campingu w okolicach dworca, albo w pensjonacie klubu sportowego (taz obok), bo moze sie skonczyc, ze wyladujecie w niedrogim co prawda domu pielgrzyma w dwoch osobnych pokojach (o ile nie jestescie malzenstwem). Udanego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś