macteam 17.04.07, 22:53 Witam Planuję z żoną długi weekend majowy w Bieszczadach (samochodem). Moze mogłibyście poradzić ciekawe (ciche, małe, najlepiej nad wodą) miejsce do spania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.eranet.pl 18.04.07, 16:58 W Bieszczadach to chyba wszędzie cicho .Jak nad wodą to Solina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:17 w Lisznej jest spokój, kilka domków na krzyż,daleko od siebie.Pensjonat agro na spora ilośc gości ,ale bardzo sympatycznie.Polecam zatrzymać się w domku na prawo, jak będziecie wyjeżdżać z Lisznej,przy zakręcie i skręcie w prawo na Cisną, pycha jedzonko serwują! My mieszkaliśmy w zeszłoroczne wakacje w Dybasiówce,Liszna www.dybasiowka.emeteor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
macteam Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach 18.04.07, 20:18 Bardzo Ci dziękuję za namiar, niestety wsyztsko zajęte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:30 To może w Cisnej ,tutaj mieszkali nasi znajomi; www.nadsolinka.ebieszczady.pl na mnie wrażenie zrobili gospodarze i ze smakiem zaprojektowane wnętrze domu,zdecydowanie ładniejsze od Lisznej ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdaję.do.skutku Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.telefony.com.pl 20.04.07, 11:20 Również planujemy (ja i moja lepsza połowa;-) wyjazd w Bieszczady.Okazuje się, że noclegi juz dawno zarezerwowane, będziemy zatem próbować juz na miejscu. Przecież nie wszystkie agroturystyczne chaty mają swoje strony w internecie. Są i takie, ktore przed domem mają wywieszkę "zimmer frei";) Nigdy nie byłam w Bieszczadach, ale tak jest w innych naszych pieknych górach.Wnioskuję zatem że i w Bieszczadach tak może być. pozdrawiam, do zobaczenia na szlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.zep.com.pl 24.04.07, 07:20 Jeszcze wczoraj miały być góry świętokrzyskie. Juz dzis wiemy, ze weekend majowy w Bieszczadach. Jak najszybciej dojechac z Płocka, Warszawy?Ja równiez jadę w ciemno. Mam nadzieję, że znajdziemy jakis tani nocleg;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach 24.04.07, 14:33 Mieszkalismy na obrzezach Wetliny,w domkach naprzeciwko Sraznicy,cicho,spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: B. ciche miejsce w Bieszczadach IP: *.eranet.pl 01.05.07, 13:23 W Wetlinie polecam pensjonat GAWRA nie jest tani bo 50 zł od osoby doba (ze śnaidaniem) ale naprawę super klimat, ładne duże pokoje, dobre jedzenie, bardzo czyściutko, miła atmosfera. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś