makaronia-to-ja 21.02.09, 16:49 witam, czy ktos tam byl i moze powiedziec jaki ten osrodek jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrz-ej43 Re: Sianożęty-Wrzos 06.10.15, 21:53 Byłem tam już dwa razy wnukami (aktualnie 7 i 12 lat) i wybieram się po raz trzeci w 2016 r. Pierwszy raz byliśmy w dość siermiężnym domku, w b.r. w apartamencie Lux, który spełniał nasze oczekiwania. Mało światła w sypialni i na antresoli wcale mi nie przeszkadza - w końcu jadę, by być na powietrzu, a nie w domku. Jakie są zalety: duży ośrodek, ładnie zagospodarowany i czysty. dzieci bardzo szybko znajdują rówieśników i jest z nimi spokój, basen z podgrzewana wodą, duża powierzchnia ośrodka pozwala dzieciom na różnorakie zajęcia. Ponadto posiłki podawane do stołu - dla niejadka to ważna sprawa, bo chce jeść zwykle jakiś czas po posiłku i można przyszykować kanapki. Spotkałem ofertę ośrodka, gdzie był szwedzki stół , kategoryczny zakaz wynoszenia czegokolwiek ze stołówki, ale z możliwością zakupu kanapek na wynos.!!! We Wrzosie tak nie jest. Zaletą jest też lokalizacja - można odbywać spacery czy to deptakiem, czy to brzegiem morza do Ustronia Morskiego. Chłopcy już umawiają się z kolegami na przyszły rok - zatem warto. Cena nie najniższa, ale umiarkowana w porównaniu z innymi ośrodkami. Kto potrzebuje darmowych świadczeń typu rower czy kort - może wykupić wczasy dwa razy droższe - all inklusiv - łącznie z drinkami. Polecam ośrodek, dla nieco większych rodzin apartamenty lux są jak najbardziej wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś