Gość: mirano IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.02.04, 13:02 Proszę o jakieś opinie na temat tego hotelu.Mam zamiar tam się wybrać w czerwcu z 2-letnią córeczką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Hotel SIDERA-Alanya IP: *.au.poznan.pl 03.03.04, 10:52 Witam, Hotel jest super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirano Re: Hotel SIDERA-Alanya IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.03.04, 15:38 Pani Kasiu-dziękuję za informacje,ale czy można prosić o więcej szczegółów na temat jedzonka w All Inclusive,plaży,wody w morzu,placu zabaw i ogólnie.Chcę przez cały tydzień siedzieć w hotelu i szaleć z córeczką w basenach. Odpowiedz Link Zgłoś
bunia17 Re: Hotel SIDERA-Alanya 03.03.04, 13:18 Też wybieram się na przełomie maja/czerwca do turcji z prawie dwuletnią córcią, tzn. mąż mnie usilnie namawia na ten wyjazd ale mam trochę obaw. Chciałabym zapytać jak przewidujesz żywić córcię przez czas pobytu, czy wykupujecie apartament z aneksem kuchennym? Najwięcej obaw mam z wyżywieniem, bo moja Niunia nie lubi słoiczkowego jedzenia a boje się zbiorowego żywnienia. Odpowiedz Link Zgłoś