Dodaj do ulubionych

hotel Gran Bahia Principe

01.06.10, 12:41
Czy był ktoś na Dominikanie w hotelu Gran Bahia Principe przy plaży Punta
Cana? Ten hotel to cały kompleks, dość znany, ale chciałam poznać opinie jak
tam jest? Ta plaża to jedna z najpiękniejszych na Karaibach. Bardzo chciałabym
tam pojechać, dajcie znać czy byliście i czy warto się tam zatrzymać.
Obserwuj wątek
    • czarny_winetu Re: hotel Gran Bahia Principe 02.06.10, 16:37
      Jak tam jest?
      Popatrz tylko
      www.bonvoyage.pl/rb/Luksusowy-Gran-Bahia-Principe-Punta-Cana-i-Bavaro,445.html
      Nie wiem z jaką firmą myslisz tam polecić, ja znam tylko tę, ale zdjęcia mówią
      same za siebie.
      A jesli chodzi o opinie o hotelu... najlepiej szukac na turystycznych forach.
      tam siedzi więcej globetrotterów :)
      • janefonda Re: hotel Gran Bahia Principe 07.06.10, 14:59
        Zdecydowanie robi wrażenie.:) Choć takie wakacje nie są w tym momencie dla mnie
        dostępne, to przyznam, że spodziewałam się wyższej ceny za takie ekskluzywne
        warunki. Jeśli kiedyś będę miała luźniejsze 5 tysięcy, to pierwsza korzystam z
        tej oferty. ;))
    • Gość: oluchcha1 Re: hotel Gran Bahia Principe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 23:13
      Byłam w tym hotelu na Dominikanie. Rajska wyspa rajskie plaże. Hotel ogromny,
      ale bardzo przyjazny, wszędzie można dojechać kursującymi co kilka min
      samochodzikami, pokoje ok, piękne baseny, czyste plaże, w ogóle bardzo czysto,
      fajne koncerty. Piękna zieleń naokoło. Jedynie kuchnia -choć ogromny wybór to po
      prostu średnia. Polecam serdecznie byłam z niemieckiego necermana przez dream
      tours. Polecam bo fajne warunki, za nic się nie dopłaca, leżaki,ręczniki w cenie.
      • Gość: Bogi Re: hotel Gran Bahia Principe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.08.14, 06:27
        Czesc. To kompleks czterech hoteli ( osrodkow). Jest ogromny !!! Ale transport jest Ok. 4" Hotele" i cztery standarty. Niestety wielkie roznice. Ambar jest najlepszy! Tylko dla doroslych. Esmeralda jest najnowszym hotelem dla rodzin(ladniejsze pokoje) . Niestety standart juz gorszy. Dwa pozostale to juz ZOO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka