Dodaj do ulubionych

Indonezja- villa z basenem

IP: *.alfastar.pl 22.09.11, 13:55
Witajcie,
poszukuje miejsca, gdzie z rodzina spedzilabym przyjemne wakacje. Myslalam nad Malezja badz Sri Lanka, ale jestem otwarta rowniez na jakies inne wyspy, chcoiaz niektore mam juz zaliczone. Szukam fajnego resortu, ktory oferowalby prywatne ville z basenami. Orientuje sie ktos z Was w tym temacie? Moze macie/znacie takie miejscowki? Nie lubie hoteli-molochów, stad to wymaganie odnosnie prywatnej villi.
Czy moge prosic o jakies wskazowki?

Z pozdrowieniami
Obserwuj wątek
    • Gość: architekt sukarto Re: Indonezja- willa z basenem IP: *.cluster-h.websense.net 22.09.11, 18:54

Czy willa tez moze byc? Przypominasz mi blondynke ktora zamawia
      obcobrzmiace dania w restauracji bo pisownia pieknie wyglada.
      • Gość: Amra24 Re: Indonezja- willa z basenem IP: 193.105.110.* 23.09.11, 12:49
        Villa czy willa- dla mnie nie ma znaczenia. Blondynką jestem , ale wydaje mi sie, że ten aspekt jest tu najmniej istotny. W każdym razie nie posądzaj mnie o coś , tylko i wylacznie na podstawie pisowni jednego wyrazu.
        • besir1 Re: Indonezja- willa z basenem 23.09.11, 20:48
          obiezyswiat.org/index.php?gallery=16646
          Pod tym linkiem znajdziesz bardzo dokladny opis i wiele zdjec
          Jesli bedziesz dodatkowo miala jakies pytania- to bardzo prosze!
          pozdrawiam!
          • Gość: Amra24 Re: Indonezja- willa z basenem IP: *.alfastar.pl 26.09.11, 16:25
            Bardzo Ci dziekuje za linka. O to dokladnie mi chodzilo, stymże Bali mam juz zaliczone. Zdjecia na stronie sa przecudne- gratuluje wogole pomyslu:-)
            Mozesz polecic cos na innej wyspie?
            Bede wdzieczna za odp:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka