potwor_z_piccadilly 24.06.12, 13:24 Dlaczego na tym forum brak tematu, turystyka w Polsce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potwor_z_piccadilly Re: Mam pytanie 24.06.12, 13:28 > Dlaczego na tym forum brak tematu, turystyka w Polsce. Przepraszam, znalazłem. Temat ukryty, ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
troll.ohydny Mam odpowiedz 24.06.12, 16:42 Drobiazg. I tak nikt nie zwrocil na ciebie uwagi. Ty najpierw piszesz a dopiero pozniej, znacznie pozniej, myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Mam odpowiedz 24.06.12, 19:43 troll.ohydny napisał(a): > Drobiazg. I tak nikt nie zwrocil na ciebie uwagi. A szkoda, bo raczej wypadałoby wprowadzić na stronę główną temat turystyka w Polsce. W końcu chyba jeszcze jesteśmy Polakami, czyż nie ? Ty najpierw > piszesz a dopiero pozniej, znacznie pozniej, myslisz. Nie wiem kim jesteś, co robisz, z czego żyjesz, gdzie i za ile jeździsz na wakacje, a nawet tego czy wiechcie z butów wystają ci, czy skrzętnie je utykasz i nie chcę tego wszystkiego wiedzieć. Wystarczy mi pewność że nick wybrałeś sobie właściwy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
troll.ohydny Re: Mam odpowiedz 24.06.12, 21:30 Jestesmy. Ale turystycznie wolimy spedzac wakacyjny czas poza krajem. W kapsulce: lepsza pogoda, infrastruktura i konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Mam pytanie 24.06.12, 23:33 Forum Turystyka w Polsce nie jest ukryte. forum.gazeta.pl/forum/k,1281282,Turystyka.html Znajduje się na obecnie 15 miejscu (pod względem aktywności) wśród forów turystycznych. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Mam pytanie 01.07.12, 11:18 Panie Marcinie, W odpowiedzi na Pańskie zapytanie, uprzejmie wyjaśniam, że listę można zobaczyć na ekranie własnego lub pożyczonego kompa klikając w link: forum.gazeta.pl/forum/k,1281282,Turystyka.html Z poważaniem, Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Mam pytanie 01.07.12, 13:18 kornel-1 napisał: > listę można zobaczyć > na ekranie własnego lub pożyczonego kompa klikając w link: > forum.gazeta.pl/forum/k,1281282,Turystyka.html A może warto byłoby - nie oglądając się na zimne rankingi, umieścić temat nas, Polaków dotyczący, nawet na pierwszym miejscu listy. Przypominam. Jesteśmy Polakami i powinno nam zależeć na tym by dla dobra naszej turystyki wewnętrznej - tak turystów, jak i organizatorów turystyki, temat "turystyka w Polsce" nie gnił gdzieś w zakamarkach tego - przynajmniej na oko, fajnego forum. Chyba że ? Chyba że swoim widzimisiem pakuję się w paradę lobbującym (dla kasy) turystykę na świecie. Jeśli tak, to przepraszam. Już więcej nie będę. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
4marcin74 Re: Mam pytanie 01.07.12, 15:30 Wszystko w naszych rękach od naszej aktywności zależy na którym miejscu na liście pojawi się to forum " Turystyka w Polsce ". Odpowiedz Link Zgłoś