Dodaj do ulubionych

Turcja-alanyia hotel alya

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.01, 20:27
Wybieram sie do Alanyi do hotelu Alya z Wezyrem . Będę wdzięczna za informację
o tym hotelu lub biurze podróży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Merro Re: Turcja-alanyia hotel alya IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 03:03
      Nie znam tego hotelu, ale byłem w Alanyi w innym hotelu, gdzie byli też goście
      z Wezyra. Ogólnie byli zadowoleni. Narzekali tylko na fakt, że rezydent pojawił
      się tylko pierwszego dnia. Poza tym w dniu odjazdu doba hotelowa skończyła się
      o godz. 12.00, a autokar na lotnisko przyjechał po nich o godz. 21.45.
      Uwaga ! Zastanów się dobrze zanim wykupisz jakąś wycieczkę u rezydenta, gdyż
      biura tureckie (są ich w Alanyi setki) są dwa razy tańsze i oferują dokładnie
      to samo. Nie wierz w opowieści rezydenta, że Turcy będą cię tylko wozić po
      sklepach, przyjedzie zdezelowany autokar itd. Przykładowe ceny: Kapadocja u
      rezydenta - 120 DM (2dni), w biurze tureckim - 60 DM, Pammukale - 110 DM, 55 DM.
      • Gość: jacenty Re: Turcja-alanyia hotel alya IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 08:55
        Potwierdzam to co napisał poprzednik. Wróciłem z Turcji 2 tygodnie temu i
        wszystko się zgadza. Większość rezydentów traktuje swoja pracę jako swoje
        wakacje z możliwością dodatkowego zarobku. W moim przypadku to nasz rezydent
        zatrzymywał autokar na stacjach benzynowych z którymi miał układ. Twierdził, że
        przyda się odpoczynek 30 minutowy po czym okazało się, że od tego przystanku do
        celu było 10 minut jazdy.
    • Gość: staples Re: Turcja-alanyia hotel alya IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.02.02, 22:18
      do GOSI!!!
      Gosiu mam zamiar wybrać się do tego samego hotelu. Jak możesz to napisz
      cokolwiek na jego temat. Interesuje mnie wszystko co świadczy o złych i dobrych
      cechach tego hotelu. Czy są możliwości wypożyczenia samochodu i czy zaraz koło
      basenu przebiega ulica(na zdjęciu w katalogu coś tak wygląda jak ulica zaraz
      przy basenie) z góry dziekuję. slza@poczta.wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka