Dodaj do ulubionych

Tunezja z Triadą - czy warto?

IP: *.tvgawex.pl 28.07.04, 16:09
jeśli ktoś był będę wdzięczna za opinie i wrażenia. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:55
      cześc... ja byłam w zeszłym roku i w sumie mi się podobało... wszystko zależy
      od hotelu, do którego trafisz. Ogólnie rzecz biorąc jak np. masz hotel 3
      gwiazdkowy to tak jakbyś miała dwu gwiazdkowy, bo standard jest niski...
      Jedzenie codziennie to samo. A Tunezja jest piękna i strasznie brudna. Jeśli
      jestes dziewczyną to będziesz miała zrąbane wakacje przez tubylców którzy nie
      daja Ci ani chwili spokoju... Ale jeśli chodzi o triadę to nie mam zastrzeżeń.
      Odradzam tylko kupoiwanie wycieczek fakultatywnych na miejscu bo mają drogo...
      propounuje biura lokalne- taniej a w zasadzie to samo. Napisz do jakiej
      miejscowości i hotelu jedziesz to może coś będę wiedziała.pozdrowienia
      • Gość: anette Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 02:07
        witam
        ja tez wybieram sie z Triada do Tunezji MONATIR hotel Jockey Club jakbyś mogła
        mi doradzić z jakich wycieczek skorzystać i z jakiego biura, zeby było fajnie i
        taniej i w ogóle co możesz mi poradzić w związku z wyjazdem.wyjezdzam 17.08
        bede wdzieczna za informacje pisz na mojego maila andziaa.andziaa@poczta.fm
        pozdrawiam
        • dancewoman Re: Tunezja z Triadą - czy warto? 11.08.04, 23:25
          czesc, wlasnie wrocilam z jockey club, wiec sluze pomoca.
          • Gość: Viki Jockey Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:24
            Dancewoman - ja mam kilka pytań odnosnie hotely Jockey Club. Jesli moglabys
            pomoc, bede bardzo wdzieczna.
            1) Jak wygladaja pokoje? Lazienki?
            2) Czy dobre jedzenie, czy jest wybor?
            3) Czy basen w hotelu jest duzy?
            4) Za co trzeba placic? Lezaki, sporty wodne, itd.?
            5) Czy sa jakies rozrywki w okolicy typu dyskoteka? A Night Club w hotelu?
            To tak na poczatek :)
            Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
          • Gość: Gregorio Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:53
            Witam,

bardzo proszę o garść informacji o wypoczynku w Jockey Clubie.
            Wybieramy się pod koniec sierpnia na 2 tyg. więc jeszcze trochę czasu do urlopu.
            Jak ogólnie wrażenia ? Czy jest czysto, co warto zabrać i zobaczyć na miejscu ?
            Oczywiście takie rzeczy jak jedzenie, bezpieczeństo (kradzieże ?), wycieczki,
            obsługa i inne też mnie inyteresują.
            Jak wyglądają te wodne atrakcje w cenie ?

Pozdrawiam,
            Grzegorz
    • Gość: olka Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 17.08.04, 21:48
      chyba wszystko jedno z jakim biurem... Wazne jaki hotel. Jesli chałowy hotel to
      wszystko jedno czy z Triada czy z kim innym - nie warto, a jesli dobry hotel,
      to i tak super bez wzgledu na biuro.
      • gaperr Re: Tunezja z Triadą - czy warto? 19.08.04, 12:33
        Zapoznaj sie również z linkami:
        forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=47611&t=47611&dest=65%7C0%7C65004621
        forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=66979&t=66979&dest=65%7C0%7C65004621
    • Gość: MareK Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 21:33
      Witam
      Triada jest B.P. dla hm... średniozamożnych(?) Nie spodziewaj się więc luksusów
      i fajerwerków. Jak każdemu biuru zdarzają się tam wpadki, ale wydaje mi się, że
      to rekompensuje cena. Zresztą korzystają z tych samych hoteli co inne polskie
      biura - porównaj oferty i sprawdź - z reguły oferta Triady jest nieco niższa.
      Cztery razy byłem z Triadą na wakacjach i według mnie dostałem to za co
      zapłaciłem. Wyjątek może był w zeszłym roku kiedy w ostatniej chwili zmieniono
      nam hotel i termin wyjazdu opóźniono o 18 godzin. W ramach rekompensaty
      dostaliśmy 4* zamiast 3*, co prawda w Hammamecie a nie ślicznym El Kantaou (to
      za hotel) i gratisowy "wieczór tunezyjski" (to za opóźnienie). Dla nas to
      zrekompensowało straty.
      Po prostu, jeśli się gdzieś wybierasz przeczytaj coś na temat hotelu, miejsca
      oraz porównaj cenę z ofertami innych B.P. i tyle :)
      Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 02:33
        o matko, Marku wspolczuje ci, bylam w Hammamecie 4 lata temu i tydzien temu w
        El Kantoui, jak by mi tak zrobili, to bym chyba ich do sądu podała, do
        Hammametu nikt by mnie powtórnie nie wygnał za zadne skarby swiata a co dopiero
        za tak marną "rekompensatę";-)
        niezle cwaniaczki w tej tradzie, pewnie taki myk tylko zrobili, co by sprzedac
        hammamet a w porcie pewnie nie mieli miejsc :]
        • Gość: MareK Re: Tunezja z Triadą - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:51
          :-) Nie było tak źle. Zważ, że El Kantoui byłem wcześniej.... tak, że wiem co
          straciłem. Szepnę Ci na uszko, że jedzenie w hotelu troszkę to wynagrodziło.
          Naprawdę obiadokolacje były wspaniałe, a że jestem w wieku hm...
          ustabilizowanym, to zadupie też miało swoje uroki (hotel Azur Plaza). Teraz
          jadę do Monastyru, także na zadupie i mam nadzieję, że nieźle się "wynudzę" :)))
          Pozdrawiam
          Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka