Dodaj do ulubionych

Rejsy z polskim pilotem

27.12.13, 17:06
Jestem wielkim miłośnikiem rejsów wycieczkowych. Od kilkunastu lat jestem związany z firmą, która oferuje takie rejsy. Chciałbym każdego zarazić tą formą spędzania wolnego czasu i dlatego jestem otwarty na Wasze pytania bez względu na to, czy chcielibyście skorzystać z usług naszego biura, czy też nie. Zapraszam zainteresowanych na strony www.namorzu.pl jestem do waszej dyspozycji. ;-)
Obserwuj wątek
    • alerejsy.pl Rejsy z polskim pilotem - egzotyczne kierunki 16.04.14, 14:14
      W ciągu najbliższych kilku dni w naszej ofercie będzie można znaleźć rejsy z polskim pilotem w egzotycznych kierunkach. Zapraszam do obserwowania naszej strony www.alerejsy.pl/
      • alerejsy.pl Re: Rejsy z polskim pilotem - egzotyczne kierunki 16.06.14, 20:44
        Od kilku dni w naszej ofercie mamy egzotyczne rejsy z polskim pilotem. Szczegóły znajdziesz na www.alerejsy.pl/rejsy-egzotyczne2
        A wśród nich - hit. Bezwizowy rejs all inclusive po Karaibach. Zobacz www.alerejsy.pl/oferty/1015
        Uwaga. Na terminy styczniowe zostały ostatnie kabiny w tych cenach. Najlepsze oferty znikają szybko:)
    • kapitanborchardt.pl Re: Rejsy z polskim pilotem 24.04.14, 12:49
      Rejsy morskie to rzeczywiście świetny sposób na wypoczynek! Również polecam - każdemu i o każdej porze roku :)
      • rezydent19 Re: Rejsy z polskim pilotem 18.06.15, 11:55
        Filmik reklamujący rejsy z pilotem. Dlaczego warto skorzystać z takiej formy.
        www.youtube.com/watch?v=NyGmJAx2Gzw
    • alerejsy.pl Re: Rejsy z polskim pilotem - Daleki Wschód 26.06.14, 11:27
      Mamy nowe propozycje czterech rejsów z polskim pilotem po Dalekim Wschodzie.
      Więcej szczegółów www.alerejsy.pl/daleki-wschod1
      • alerejsy.pl Re: Rejsy z polskim pilotem - Karaiby 27.06.14, 13:48
        Zobacz nasze nowe propozycje bezwizowych rejsów po Karaibach - z polskim pilotem, przelotem, pakietem all inclusive w cenie. Szczegóły: www.alerejsy.pl/oferty/1015
      • only5stars.pl Re: Rejsy z polskim pilotem - Daleki Wschód 18.02.15, 16:32
        Zapraszamy do nas po rejsy z polskim pilotem only5stars.pl/oferty/rejsy lub www.only5stars.namorzu.pl/ . Sami pływamy na rejsy, także doradzimy i opowiemy o różnych trasach aby wybrać najlepszą :)
    • hor.n7 Re: Rejsy z polskim pilotem - majówka -last minute 07.04.15, 14:30
      Majówka last minute w rejsie z polskim pilotem oraz dojazdem w cenie:
      www.alerejsy.pl/polski-pilot/majowka
      Uwaga - ostatnie kabiny
    • zas_ale_pyra Re: Rejsy z polskim pilotem - majówka -last minut 04.07.15, 01:55
      Za reklamę swojego biznesu się płaci.
      Korzystanie z bezpłatnego forum jest, mówiąc bardzo delikatnie, nadużyciem.
      A może powiem wprost:
      Spadaj, spamerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka