Dodaj do ulubionych

uwaga na booking.com

IP: 116.54.99.* 14.02.14, 09:41
Wykupiłem pobyt w hotelu 5 gwiazdkowym przez booking.com
Po przyjeździe na miejsce okazało się ,że hotel nie ma restauracji i innych udogodnień jak hotel 5 gwiazdkowy .
Poskarżyłem się do booking.com
Otrzymałem odpowiedź ,że oni nie ponoszą odpowiedzialności co hotele wypisują na stronie internetowej
Ppłacisz za 5 gwiazdek ,okazuje ,że to najwyżej 3.
Oszusci z booking.com są bezkarni
Obserwuj wątek
    • caesar_pl Re: uwaga na booking.com 14.02.14, 13:04
      co za glupi post....
      na stronie booking gdzie zamawiasz masz przeciez opinie gosci o hotelu i w internecie masz setki opinii o tym hotelu z innych zrodel calego Swiata.Jak mozna byc tak debilny i brac 5 gwiazdek w ciemno????
      • Gość: magnuna Re: uwaga na booking.com IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.02.14, 13:09
        dokładnie....wystarczy czytać opinie, zwracać uwagę na oceny i obejrzeć zdjęcia od turystów zamieszczane na innych stronach (np.tripadvisor) a nie sugerować się tylko ładnymi fociami na booking.
      • Gość: pawel Re: uwaga na booking.com IP: *.16.115.112.broad.km.yn.dynamic.163data.com.cn 14.02.14, 13:21
        Post jest po to aby ostrzec innych przed booking.com ,które za nic nie odpowiada ,ale kasę bierze
        Nie musisz mnie uczyć jak podróżować .
        Zjechalem cały świat .
        Ale żona ,dzieci więc chcieliśmy komfortu .
        Proszę bez nieuprzejmych przymiotnikow , hejterze !
        • Gość: frequentflyer Re: uwaga na booking.com IP: *.public.twinsnet.pl 14.02.14, 13:56
          a kto zaczął od "oszustów"? fakt, to nie przymiotnik, ale zawsze...
          Ale skoro zjeździłeś świat, to chyba wiesz że trzy gwiazdki w jednym kraju i pięć gwiazdek w innym mogą być całkiem porównywalne, że w Grecji czy Hiszpanii 3 gwiazdki to tyle co nic a w Hongkongu nieledwie luksus.
          A booking.com kasę bierze nie dla siebie a dla hotelu, od którego dostaje prowizje.
          Napisałeś choć recenzję hotelu na booking.com albo tripadvisor? Wtedy ostrzegłbyś przed hotelem a nie siecią rezerwacyjną, która w moim przypadku sprawdziła się 95 razy na 100.
        • Gość: madzia Re: uwaga na booking.com IP: *.dsl.sta.abo.bbox.fr 15.02.14, 23:57
          Tez nigdy sie nie zawiodlam na booking, zawsze sprawdzam opinie klientów, nieraz są mieszane, wiec zawsze jest wieksze ryzyko, niz przy wyborze hotelu na miejscu, ale tak juz jest przy rezerwacji przez internet.
          • caesar_pl Re: uwaga na booking.com 16.02.14, 09:30
            moze facet otrzymal forse od konkurencji za oczernianie booking?Bo jego pierwszy post jest taki glupi ze nasuwa sie takie podejrzenie.
    • kris7109 Re: uwaga na booking.com 16.02.14, 21:01
      Jeżeli tego nie było w ofercie hotelu na stronie booking to OK,ale jeśli było inaczej niż w opisie na stronie pośrednika to już inna kwestia. Uważam że każdy pośrednik powinien sprawdzać co oferuje ,tak dojdziemy do absurdów że np.BP nie odpowiada za nic bo jest tylko przecież pośrednikiem w sprzedaży hotelu przelotów, transportu oraz całego pobytu.
    • kornel-1 Re: uwaga na booking.com 18.02.14, 12:25
      Gość portalu: pawel napisał(a):

> Wykupiłem pobyt w hotelu 5 gwiazdkowym przez booking.com

A tak konkretnie: jaki to hotel?
      Bo ciekawe, jak go opisują w innych serwisach. Jeśli w innych serwisach jest 5-gwiazdkowy, to nie widzę tu winy akurat tego serwisu.

Kornel
      • Gość: toorysta Czytanie, czytanie i raz jeszcze czytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 13:57

To byl hotel Gromada Airport:)
    • Gość: miki Re: uwaga na booking.com IP: *.sh.cpe.bigair.net.au 18.02.14, 15:22
      Pawel jestes niezlym debilem... mam ponad 100 rezerwacji przez booking na swoim profilu, nigdy sie nie zawiodlem... ktos tobie zaplacil za taka opinie ? ludzie nie czytajcie takich debilizmow!
      • kornel-1 Re: uwaga na booking.com 18.02.14, 16:39
        Gość portalu: miki napisał(a):

> Pawel jestes niezlym debilem...

Skoro mowa o debilach, zapytam: spałeś w hotelu zarezerwowanym przez wątkodawcę?

Kornel
        • Gość: mala nora Re: uwaga na booking.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 17:45

Watkodawca nie podal hotelu w ktorym spal niewygodnie.
      • mzawi Re: uwaga na booking.com 09.09.14, 12:36
        To trochę jeszcze poczekaj, ja także korzystałem z ich usług jakieś 15 lat... Do czasu.
    • mzawi Re: uwaga na booking.com 09.09.14, 12:34
      Tak, to prawda, że to złodzieje. Zarezerwowałem w promocji z opłaceniem pobytu z góry. Oczywiście, bez możliwości anulowania, O.K., to wiadomo, moje ryzyko. Nie dotarłem jednak pierwszego dnia, fakt że nie mogłem o tym uprzedzić (zdarzenie losowe), na to otrzymałem powiadomienie o anulowaniu CAŁEJ już zapłaconej rezerwacji!!! Nie słuchają żadnych wyjaśnień.
      • edd.y Re: uwaga na booking.com 12.09.14, 10:07
        Mzawi, takim durniom-pechowcom zawsze sie cos przydarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka