Dodaj do ulubionych

Gdzie z Triadą do Tunezji?

26.08.04, 09:36
Bardzo proszę o pomoc. Chcę pojechać z Triadą do Tunezji, mają korzystne
ceny. Chciałabym, żeby hotel był blisko większego miasta i obok
plaży.Rozważałam miasto Sousse, teraz zastanawiam się nad Hammamet. Które
miasto jest bardziej różnorodne i ciekawsze do zwiedzania? Chodzi o ślady
kultur, a nie dyskoteki czy restauracje. Proszę o wasze rady i
doświadczenia.Oceńcie proszę wypoczynek w Tunezji organizowany przez Triadę,
podajcie nazwy dobrych hoteli i fajnych miejsc.
Zastanawiam się jeszcze nad wyjazdem z Exim'u, ale boję się, po opiniach,
które przeczytałam na forum.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: beata985 Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:10
      o triadzie tez czytałam dużo niepochlebnych opinii
    • Gość: leec Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 16:27
      Wróciłem dzisiaj z Sousse hotel Alyssa z EccoHoliday.Otrzymałem to czego
      oczekiwałem i za co zapłaciłem.Co do wyboru-według mnie tylko Sousse-
      lużniej,więcej do zobaczenia(medina,muzea itp.)Pozdrawiam,gorącego słońca!
    • Gość: xxxx Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:24
      triada...no tak cena okij...ale takie ceny maja tez inne biura...a triada jest
      do...d...) niestety obsluga fatalna...a jak chcesz cos zwiedzic....to wybierz
      raczej biuro,ktore głównie zajmuja sie wykjazdami do Tunezji...nie bede robic
      autoreklamy ,które...ale triade odradzam
    • Gość: pomysl Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.08.04, 20:46
      czesto sprzedawcy jezdza w te miejsca, do których wyjazdy sprzedaja i oni mogą
      Ci cos podpowiedziec. Slyszalam, ze pracownicy Triady byli chyba 2 lata temu w
      Tunezji. Mysle, że taki sprzedawca Ci powie jakie sa roznice miedzy Hamamet a
      Souse.
    • Gość: AnnaK Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? IP: 212.160.172.* 27.08.04, 10:41
      Ja byłam w zeszłym roku w Sousse z Triadą. Byłam bardzo zadowolona zarówno z
      hotelu jak i z obsługi. Nie mam się do czego przyczepić
      • anna_de Napisz proszę, w jakim hotelu 27.08.04, 17:06
        oni w Sousse mają tylko hotel Blibane.Czy w tym byłaś?Ktoś na forum pisał, że
        sąsiaduje on z dyskoteką i nie da się spać...
        • Gość: gosc portalu Re: Napisz proszę, w jakim hotelu IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.08.04, 20:36
          nieprawda. Mają wiecej. Dobry jest hotel Justina w Souse i inne hotele tez
          mają. A najładniejsze jest miasto Monastir.
        • Gość: AnnaK Re: Napisz proszę, w jakim hotelu IP: 212.160.172.* 30.08.04, 09:46
          Ja byłam w hotelu Karawan. W tym roku nie ma go w katalogu TRIADY. Hotel
          Blibane odradzam, to co jest na zdjęciu w katalogu, odbiega od tego co jest na
          miejscu. Ludzie, którzy byli w Blibane, byli załamani.
          • ilianna Re: Napisz proszę, w jakim hotelu 30.08.04, 16:46
            Też sie wybieram z Triadą do Tunezji, myslę o hotelu Les Pyramides w Nabeul.
            Hotelu Kilma w Hammamet, Hotelu Dimess. Był tam ktoś?
            • Gość: MC Re: TYLKO NIE LES PIRAMIDES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:04
              TYLKO NIE LES PIRAMIDES!!!! opinie na temat tego hotelu w internecie sa lekko
              przslodzone!!! to chyba
              tylko pracownicy triady takie opinie pisza, bo musza. W skrocie: SYF, SYF i
              jeszcze raz SYF!!! na scianach grzyb, w laziencie grzyb, sprzataczka przychodzi
              codziennie i jedyne co robi, to sklada posciel we wdzieczne kokardki i
              przestawia buty, zeby bylo widac "ze sprzatala". A stolowka to jeden wielki
              chlew! przez 143 dni TO SAMO MENU, rownie smierdzace jak cala stolowka. Poza
              tym nic sie nie dzieje , codziennie te same animacje, trwajace zaledwie do 23.
              No i alkoholu sie tez nie napijecie dobrego, wiec lepiej zabierzcie ze soba
              flaszke. To telegrafoczny skrot, chcecie dowiedziec sie wiecej, albo zobaczyc
              zdjecia z "kolorowej" rzeczywistosci? piszcie: mm_cc@o2.pl pozdrawiam, M.C.
    • ilianna Re: Gdzie z Triadą do Tunezji? 30.08.04, 16:49
      Czy ktoś z was był może w hotelu Les Pyramides w Nabeul? Kilma w Hammamet albo
      Dimess?
      Jedzieice z Triadą na last minute? Ja bym chciała wyjechać 14.09. Nie wiecie
      czy oni mają wyjazdy np. 7.09?
      • Gość: MC Re: Gdzie z Triadą do Tunezji?/TYLKO NIE LES PIRAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:03
        TYLKO NIE LES PIRAMIDES!!!! opinie na temat tego hotelu w internecie sa lekko
        przslodzone!!! to chyba
        tylko pracownicy triady takie opinie pisza, bo musza. W skrocie: SYF, SYF i
        jeszcze raz SYF!!! na scianach grzyb, w laziencie grzyb, sprzataczka przychodzi
        codziennie i jedyne co robi, to sklada posciel we wdzieczne kokardki i
        przestawia buty, zeby bylo widac "ze sprzatala". A stolowka to jeden wielki
        chlew! przez 143 dni TO SAMO MENU, rownie smierdzace jak cala stolowka. Poza
        tym nic sie nie dzieje , codziennie te same animacje, trwajace zaledwie do 23.
        No i alkoholu sie tez nie napijecie dobrego, wiec lepiej zabierzcie ze soba
        flaszke. To telegrafoczny skrot, chcecie dowiedziec sie wiecej, albo zobaczyc
        zdjecia z "kolorowej" rzeczywistosci? piszcie: mm_cc@o2.pl pozdrawiam, M.C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka