Gość: Tomasz IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 27.08.04, 13:36 Wybieram się promem Stena Line do Karlskrony w Szwecji. Chciałbym poznać wrażenia kogoś, kto niedawno odbył taką podroz. Jak warunki na promie ? (drogo ?) Jak w samej Karlskronie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: 195.47.201.* 27.08.04, 13:39 Ja plynelam tym promem w zeszlym roku, ale tylko bylam na rejsie nie wysiadalam w Karlskronie. Na pokładzie jest wszytsko bardzo drogie, nawet bezcłowy sklep jest droższy niż normalny. Ogólnie statek super, kabiny bardzo małe, jest łazienka, malutki rozkładany stolik, ale my w kabinie praktycznie nie siedzielismy. Dla mnie było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 27.08.04, 13:48 Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasamaz Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:13 Witaj, byłem na tym rejsie w zeszłym roku.Bilet masz dostarczony szybko przez Masterlink.Wszystko zgodnie z opisem.Prom w porzadku, kabiny male ale schludne i praktycznie urzadzone z lazienka i wc. Ceny w sklepie bezclowym okazyjne tylko dla Szwedow, drozej niz u nas na stacjach benzynowych. Na promie sprzedaja wycieczke po Karlskronie, warto kupic bo niedroga i sprawnie obwoza po tym niewielkim miasteczku. Muzeum morskie to juz sprawa dyskusyjna, mi podobalo sie srednio.Generalnie wrocilem b. zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:07 21.09 wybieram sie do szwecji samochodem takze,gdyby ci termin odpowiadal to w jedną strone mógłbym cie wziąć bys sie zlożył troszke ,bo jade sam i próbuje niwelować koszty moj meil to pylek07interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:50 Byłam w Karlskronie ze Stena Line dwa tyg temu. Warunki bardzo dobre. Ladne restauracje i bary, w nocy fajne disco. Super widoki z gornego pokladu. Ceny b. wysokie: wejscie na sniadanie - 23 zł/os, obiad 44 zł/os, piwo 12 zł, hamburger+frytki 23 zł. Ogolnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś