Dodaj do ulubionych

Karlskrona - promem Stena Line

IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 27.08.04, 13:36
Wybieram się promem Stena Line do Karlskrony w Szwecji.
Chciałbym poznać wrażenia kogoś, kto niedawno odbył taką podroz.
Jak warunki na promie ? (drogo ?)
Jak w samej Karlskronie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: 195.47.201.* 27.08.04, 13:39
      Ja plynelam tym promem w zeszlym roku, ale tylko bylam na rejsie nie wysiadalam
      w Karlskronie. Na pokładzie jest wszytsko bardzo drogie, nawet bezcłowy sklep
      jest droższy niż normalny. Ogólnie statek super, kabiny bardzo małe, jest
      łazienka, malutki rozkładany stolik, ale my w kabinie praktycznie nie
      siedzielismy. Dla mnie było ok.
      • Gość: Tomasz Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 27.08.04, 13:48
        Dzięki za info.
    • Gość: tomasamaz Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:13
      Witaj, byłem na tym rejsie w zeszłym roku.Bilet masz dostarczony szybko przez
      Masterlink.Wszystko zgodnie z opisem.Prom w porzadku, kabiny male ale schludne
      i praktycznie urzadzone z lazienka i wc. Ceny w sklepie bezclowym okazyjne
      tylko dla Szwedow, drozej niz u nas na stacjach benzynowych. Na promie
      sprzedaja wycieczke po Karlskronie, warto kupic bo niedroga i sprawnie obwoza
      po tym niewielkim miasteczku. Muzeum morskie to juz sprawa dyskusyjna, mi
      podobalo sie srednio.Generalnie wrocilem b. zadowolony
      • Gość: maciek Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:07
        21.09 wybieram sie do szwecji samochodem takze,gdyby ci termin odpowiadal to w
        jedną strone mógłbym cie wziąć bys sie zlożył troszke ,bo jade sam i próbuje
        niwelować koszty moj meil to pylek07interia.pl
    • Gość: P. Re: Karlskrona - promem Stena Line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:50
      Byłam w Karlskronie ze Stena Line dwa tyg temu. Warunki bardzo dobre. Ladne
      restauracje i bary, w nocy fajne disco. Super widoki z gornego pokladu. Ceny b.
      wysokie: wejscie na sniadanie - 23 zł/os, obiad 44 zł/os, piwo 12 zł,
      hamburger+frytki 23 zł. Ogolnie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka