Dodaj do ulubionych

Palm Inn - właśnie wrócilam

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 23:56
Witam :) Właśnie wróciłam z Palm Inn w Tunezji.. Jeśli kogoś interesują
szczegóły, piszcie asiawsb@op.pl >odpowiem na wszyskie pytania :) Pozdarawiam
Obserwuj wątek
    • claudinka Re: Palm Inn - właśnie wrócilam 23.09.04, 13:55
      Witam. Wybieram sie do tego hotelu z osmiomiesiecznym synkiem z tego powodu
      chcialabym zabrac czajnik bezprzewodowy i tu rodzi sie moje pytanie: czy
      obsluga nie ma nic przeciwko czy lepiej byc dyskretnym?i czy w hotelu sa
      reczniki ?. Bardzo Cie prosze napisz o swoich wrazeniach z pobytu i czy warto
      all inclusive bo sie zdecydowalam na ta opcje ? wielkie dzieki Ania z Krakowa
      • Gość: Asiul@ Re: Palm Inn - właśnie wrócilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:59
        Witaj Aniu ;)
        Czajnik bezprzewodowy, możesz zabrać, ale należy używać go dyskretnie. Ręczniki
        wymieniane są codziennie ok 9... Jeżeli chodzi o ręczniki na plaże to należy
        mieć swoje.. Hotel to typowe trzy gwiazdki.. pokoje urządzone skromnie, nie ma
        TV ani lodówki, klimatyzacja może już nie działać.. Podczas pobytu nie miały
        miejsca kradzieże, ale rzeczy wartościowe dobrze trzymać pod kluczem w pokoju,
        albo zdeponować w hotelowym sejfie (cena 10 DT za tydzień + 10 DT kaucja
        zwrotna ) Jedzenie dobre, sniadanie ubogie (rogaliki na gorąco, francuskie
        ciasteczka, jajka gotowane, jajecznica) kolacje ok..Ja miałam opcję HB i
        zupełnie mi wystarczało, ale jeżeli Ty jedziesz z małym dzieckiem to warto mieć
        All.. Śniadania są od 6-10, obiady od 12:30-14 kolacje od 19-21.. Hotel
        zapewnia doskonałe animacje, własciwie przez cały dzień.. Ok. 200m od hotelu
        znajduje się jedyny w okolicy MINI MARKET.. W hotelu jest także sklepik
        spożywczy i sklep z pamiątkami.. Niestety wieczorami przepompowywane są ścieki
        do zbiorników otwartch, co powoduje nieprzyjemny zapach.. Baseny tak jak na
        zdjęciu, największy ( w kształcie kwiata) ma głebokość 70 cm.. dziecięcy 60cm,
        natomiast duży 2 m..
        • claudinka Re: Palm Inn - właśnie wrócilam 23.09.04, 22:34
          Bardzo dziekuje za cenne informacje. Pozdrawiam Ania
    • claudinka Re: Palm Inn - właśnie wrócilam 24.09.04, 09:36
      Czesc Asiu.
      Dzisiaj sie pakuje i przy tej okazji zastanawiam sie czy wieczory pod koniec
      wrzesnia nie sa juz chlodne ? Chcialabym zabrac jak najmniej rzeczy, prosze
      porac czy powinnam spakowac cos cieplejszego ?
      • Gość: Asiul@ Re: Palm Inn - właśnie wrócilam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 01:24
        Witaj :) Warto zabrać coś cieplejszego, ponieważ wieczory są już chłodne..
        Życzę przyjemnego pobytu ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka