Dodaj do ulubionych

ZOO w Barcelonie

18.04.02, 14:03
Czy ktos miał okazję odwiedzić? Czy to w ZOO cz też gdzieś poza nim znajduje
się delfinarium? Warto zobaczyć?
Obserwuj wątek
    • czesiek1 Re: ZOO w Barcelonie 19.04.02, 09:51
      Masz na mysli L'aquarium Nr1 atrakcja turystyczna Barcelony.Bardzo ciekawe ,
      podobne ogladalem w Sydney i Auckland .W Barcelonie jest 21 basenow i 80
      metrowy tunel podwodny , 4 tys.ryb i wielkie rekiny-to warto zobaczyc. Koszt
      11Euro.Wiecej informacji znajdziesz na stronie www.aquariumbcn.com
      • miriam_73 Re: ZOO w Barcelonie 19.04.02, 13:59
        Nie chodzi mi o akwarium - wiem gdzie jest i jak wygląda. Chodzi mi o pokazy
        tresury delfinów i orek. Ponoc jest coś takiego, tylko nie jestem pewna czy w
        ZOO czy gdzieś poza nim. Bo mówiąc szczerze wyłącznie dla Goryla Śnieżku nie
        chce mi się wydawać 12 euro - delfinarium byłoby przekonującym argumentem.
        • Gość: Czesiek1 Re: ZOO w Barcelonie IP: *.dialup.clear.net.nz 19.04.02, 23:56
          Teraz chyba wiem o jaki park Tobie chodzi. Nazywa sie AQUALEON SAFARI-PARK
          AQUATIK (sa tam pokazy trenowanych zwierzat morskich).Mozna dojechac autobusem
          ze stacji Albinyana(El Vendrell) Tarragona.Cena biletu wstepu 2800pts.
          • miriam_73 Re: ZOO w Barcelonie 21.04.02, 11:31
            Dzięki.
    • Gość: bacardi Re: ZOO w Barcelonie IP: *.elsat.net.pl 05.05.02, 18:14
      W samym zoo też jest delfinarium.Pokazy standardowe, jak wszędzie. Ale do zoo
      warto zajrzeć. Goryl też jest niczego sobie:)
      • miriam_73 Re: ZOO w Barcelonie 06.05.02, 09:52
        Goryl się wypiął :(((( Polazł do pomieszczeń zamkniętych spać. Warowałam prawie
        godzine pod wybiegiem tego Śnieżynka i draństwo nie wylazło. Ale delfiny są
        wspaniałe. Zresztą całe ZOO jest ładne i ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka