Dodaj do ulubionych

Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupienia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:53
Witam!
Bylem keidys w Chorwacji i naprawde bardzo mi sie podobalo.
Chcialbym kupic tam jakis domek nad morzem.
Jak to jest z roznicami rozwoju w Chorwacji? Ktora czesc panstwa jest lepiej
rozwinieta, ktora mniej? Gdzie jest najwiekszy potencjal turystyczny, a gdzie
mozna takiego niedlugo oczekiwac?
Mozecie podac mi jakies miasta?
Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • kly Forum Chorwacja. 08.11.04, 00:36
      Sugeruje powtorzenie tematu na tematycznym forum.
      • Gość: zack Re: Forum Chorwacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 00:47
        Niestety za bardzo nie wiedzialem gdzie.
        Mysle, ze takie rzeczy wiedza ludzie, ktorzy wlasnie duzo podrozuja, zwiedzaja.
        Bardzo interesujace byloby chocby wskazanie rozwijajacych sie centrow
        turystycznych. Okolice Korculi to chyba najbardziej popularny rejon?
        Pozdrawiam!
    • kly Google.pl 08.11.04, 01:04
      Wrzuc do google.pl haslo "nieruchomosci w Chorwacji".
      Pozdrowienia.
    • Gość: ron5 Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 16:27
      Musisz się pospieszyć.Czytałem,że w związku z przystąpieniem do EU chcą
      wprowadzić utrudnienia w zakupie nieruchomości.
      • Gość: zack Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:01
        kurcze, co to za unia, zamiast coraz bardziej liberalnie oni tylko utrudniaja i
        komlikuja wsyztsko. Mam nadzieje, ze im si enie uda :)
        dziekje bardoz za zainteresowanie, pozdrawiam!!
        • Gość: zack Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:37
          eh, troche zle to zinterpretowalem, to Chorwacja chce utrudnic :) niestety
          Pozdrawiam!
          • Gość: ron5 Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 19:52
            Jeszcze ciekawostka-obostrzenia nie będą dotyczyć Niemców-mają z Chorwacją
            dwustronną umowę.
            • Gość: zack Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:25
              dzieki wielkie, naprawde super szczegoly, nie spodziewalem sie az takich detali.
              Mam pytanko, a sa jeszcze inne szczegoly dotczace samych ograniczen, co
              dokladnie i jak, ewentualnych terminow, itd?
              Pozdrawiam, dziekuje!
              • Gość: ron5 Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 20:16
                Nie znam szczegółów.O ograniczeniach przeczytałem niedawno w Sternie albo
                Spieglu,nie pamietam.2 lata temu w czasie krótkiego urlopu na Istrii
                rozmawiałem w biurze nieruchomości i mówili mi wtedy,że załatwiają wszystko w
                ich urzędach i kosztuje to około 1000USD.
                • Gość: zack Re: Chorwacja, gdzie ladne tanie domki do kupieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:52
                  1000$? W sumie niemalo. Ciekawe za co sa te oplaty.
                  Pozdrawiam, dziekuje bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka