Dodaj do ulubionych

...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ?

IP: 212.244.101.* 26.06.02, 00:19
Wakacje tuz, tuz, a ja nie wiem gdzie mam jechac. Bylem juz wszedzie w Europie,
mam tez zaliczone kraje bylego ZSRR, Bliski Wschod oraz Chiny i Indie. Co
jeszcze moglbym zobaczyc, gdzie jeszcze sie wybrac. Dysponuje kwota 4000 zl,
organizuje sie sam od poczatku do konca, nie licze na wyjatkowe warunki ale na
ciekawe atrakcje.

Macie moze jakies miejsca gdzie moglbym sie wybrac ? Uprzejmie prosze o porady !
Obserwuj wątek
    • oliwka_ na korsyce byles ? n/txt 26.06.02, 13:59
    • miriam_73 Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? 26.06.02, 14:37
      Może Tajlandia albo Meksyk? Tylko wtedy trzeba trochę popolować na tani bilet
      lotniczy.
      • Gość: danek Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: 195.94.196.* 26.06.02, 23:55
        Meksyk brzmi swietnie, ale nie wiem czy mi fundusze pozwola, Tajlandia jakos
        mnie nie pociaga za bardzo komercyjna, czekam wiec na dalsze propozycje a
        narazie rozwazam Meksyk pod wzgledem cenowym...
        • Gość: Maciek Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 27.06.02, 03:39
          A do Kanady nie wybralbys sie ?? Tyle atrakcyjnych miejsc i kraj przeogromny i Stany pod
          reka. Hmm, dobra propozycja ?? Sluze informacja jesli trzeba.
          • Gość: Zuzia Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: *.dwi.uw.edu.pl 27.06.02, 17:49
            Czesc, ja sie wybieram do Kanady, ale boje sie, ze mi wizy nie dadza bo wlasnie
            studia skonczylam/koncze. W kazdym razie gdybym dostala to co polecalbys
            interesujacego (nastawiam sie na nature najbardziej i niskie koszty).
            Z gory dziekuje,
            Zuzia
        • miriam_73 Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? 27.06.02, 10:22
          O, nie zgodzę się z Tobą. Jest wiele pięknych miejsc "nie skażonych" komercją
          i turystami zarówno na północy jak i południu Tajlandii. Naprawdę warto
          odwiedzić te Kraine Uśmiechu.
    • gregjpl Re: ...i gdzie - Azory? 27.06.02, 09:49
      Gość portalu: danek napisał(a):

> Wakacje tuz, tuz, a ja nie wiem gdzie mam jechac. Bylem juz wszedzie w Europie,
      >
      A na Azorach byłeś?
      Jak już się dostaniesz do Lizbony to stamtąd lecisz za kilkaset złotych.
      IMHO raj na ziemi dla kogoś kto szuka spokoju i pięknej przyrody.
      pozdr,
      G.
      • Gość: mysza Re: ...i gdzie - Azory? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 10:05
        Kuba wiele bardzo ciekawych miejsc miast i parkow krajobrazowych sympatyczni i
        przyjazni ludzie trasa z Havany do Santiago dostarczy ci wielu
        atrakcji,polecam :))
        • Gość: Maciek Re: ...i gdzie - Azory? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 28.06.02, 18:48
          Najwieksze atrakcje tej trasy to dziury w asfalcie w tej ichniej drodze ktora
          oni nazywaja Via Blanca :)))
          Ale co do ludzi, to sie nie mylisz; sa przesympatycznie, serdeczni i usluzni.
          Mam za soba wiele pobytow na Kubie, wiec wiem o czym mowie.
          • Gość: toolie Re: ...i gdzie - Azory? IP: *.wp.mil.pl 10.07.02, 12:34
            Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Najwieksze atrakcje tej trasy to dziury w asfalcie w tej ichniej drodze ktora
            > oni nazywaja Via Blanca :)))
            > Ale co do ludzi, to sie nie mylisz; sa przesympatycznie, serdeczni i usluzni.
            > Mam za soba wiele pobytow na Kubie, wiec wiem o czym mowie.

Napisz coś więcej o Kubie. Czy tam jest bezpiecznie? Mam zamiar się tam wkrótce
            wybrać. Czy warto skorzystać z usług jakiegoś biura czy spokojnie mogę lecieć
            sama? I jak z funduszami? Ile potrzebuję kasy, żeby przeżyć? Dzięki za każdą
            informację.Pozdrawiam:-)
    • Gość: Sham A moze do Oceanii? IP: 212.244.106.* 04.07.02, 18:18
      Jesli jeszcze nic nie wiesz o tym rejonie swiata - zajrzyj tu:
      www.oceania.openweb.pl
      Fascynujace...
    • Gość: kk Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: 216.244.169.* 07.07.02, 00:27
      Gwatemala i Belize
      na Belize starczy ci 1-2 tyg. bo jest malenkie

Gwatemala ma dozu do zaoferowania: ruiny Majow (Tikal), troche lasu
      tropikalnego, okolice Panajachel gdzie do dzis Indianie chodza na codzien w
      recznie robionych, niewiarygodnie kolorowych strojach, Antigua Guatemala (dawna
      stolica). i inn. Koszt to ok. 300 zl/tydz za autobusy/spanie/jedzenie, bez
      oszczedzania, ale o bez luksusu. Spokojnie mozna wydac i mniej.
      Belize jest troche drozsze.
      • Gość: Meko Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: *.sympatico.ca 09.07.02, 06:11
        KK popieram Twoja propozycje!!! Bardzo ciekawe kraje, bogata kultura i...bardzo
        tanio!!!
      • Gość: Jetlag Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 02:57
        Siedz w domu, nudny jestes!!
    • Gość: Kajka Re: ...i gdzie ja mam pojechac jeszcze ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 15:52
      Jak naprawdę jesteś taki zblazowany i brak ci wyobraźni, to posiedź trochę w domu
      i zrób porządki w szafie, a za 4 tys. zafunduj kolonie dzieciom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka