Gość: MONIKA IP: 217.97.164.* 05.09.02, 11:23 CZY WARTO WYBRAĆ SIĘ DO EGIPTU PODCZAS RAMADANU?CZY SĄ JAKIEŚ RÓŻNICE ODCZUWALNE DLA TURYSTÓW?BARDZO PROSZĘ O OPINIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: EGIPT-RAMADAN 05.09.02, 13:32 Są róznice i to odczuwalne dla turystów - obiekty turystyczne są albo otwarte krócej, albo bywa że nawet zamknięte.Moja kumpela która była w Egipcie w czasie, że "zahaczyła" o Ramadan, klęła w żywy pień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atamanka Re: EGIPT-RAMADAN IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:52 Bylam w Egipcie w czasie ramadanu i wcale az tak mocno nie pokrzyzowal mi planow. Ciekawy byl widok Arabow zasiadajacych wspolnie do posilku po zachodzie slonca. Widzialam tez zaslaniajaca sie Arabke, jedzaca pospiesznie bulke. To wszystko mialo jak dla mnie swoj urok. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: EGIPT-RAMADAN IP: 217.29.140.* 06.09.02, 02:08 Mieszkam w Egipcie, jesli potrzebujesz rady: skontaktuj sie... Ramadan? Przezylem juz tutaj dwa (w calosci). Zalezy co chcesz robic. Jesli tylko Hurghada/Sharm: w ogole praktycznie nie odczujesz ze jest Ramadan. Jesli chcesz jezdzic po kraju samemu... no coz... wybierz inny miesiac, nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś