Dodaj do ulubionych

Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger

IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 13:21
Pod koniec stycznia wybieram sie do Egiptu (Hurganda). Czy ktos moze mi
udzielic informacji na temat hoteli Sultan Beach i Aida.
Byłbym szczególnie wdzięczny gdyż nie chciał bym płacić za coś co nie spełni
moich oczekiwań.

p
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 13:51
      wróciłam z Egiptu dwa tygodnie temu i podstawowy wniosek: hotel musi być z
      bezpośrednim dostępem do plaży!!! Z tego co wiem Aida go nie ma, Sultan owszem
      ale opinie o samym hotelu słyszałam niedobre (sama tam nie byłam). Polecam
      Royale Palace!!!
      Miłego wypoczynku
      • Gość: monika Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: 217.97.164.* 26.11.02, 14:51
        Guciu,jeżeli możesz to podaj swój email,mam kilka pytań dotyczących tego
        hotelu.pozdrawiam Monika
        • gucio0 Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger 28.11.02, 13:26
          cześć, moj adres to gucio0@gazeta.pl
          służe wszelkimi informacjami
          pozdrawiam
      • Gość: el65 Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: lafiel:* / 172.16.0.* 30.11.02, 11:29
        Gość portalu: gucio napisał(a):

> wróciłam z Egiptu dwa tygodnie temu i podstawowy wniosek: hotel musi być z
        > bezpośrednim dostępem do plaży!!! Z tego co wiem Aida go nie ma, Sultan
        owszem
        > ale opinie o samym hotelu słyszałam niedobre (sama tam nie byłam). Polecam
        > Royale Palace!!!
        > Miłego wypoczynku

no to zycze miłego wypoczynku w tym hotelu, plaza i ogród ok. ale pokoje ,
        rest, bufet, to coć miało 4* 15 lat temu , nie wiem kto przy zdrowych zmysłach
        moze sprzedawać ten hotel jako 4*,być może sa jakieś pok. po remoncie,ale jaka
        pewność ,że się do nich tafi w naszej grupie wszyscy mieli syf.cena była bardzo
        niska ,więc my się nie burzyliśmy,ale na pewno Sułtan czy Aida sa hotelami
        lepszymi
    • emilia.b Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger 26.11.02, 17:12
      Odleglosc do plazy jest wazna ale odleglosc od centrum z knajpami tez istotna.
      Sprawdz czy hotel nie lezy przypadkiem na jakims odludziu bo bedziesz skazany
      na kupowanie wszystkiego w hotelu a to potrafi drogo kosztowac. Z jakim biurem
      lecisz?
      • jacoby Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger 27.11.02, 11:37
        Big Blue
        • Gość: gucio0 Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 14:21
          Fakt, zależy co kto lubi. Nam odległośc od centrum (8 km) kompletnie nie
          przeszkadzała, wprost przeciwnie. Centrum Hurghady nie jest ładnym i
          sympatycznym miejscem, b. brudno i b. głośno praktycznie całą dobę. A dostać
          się tam bardzo łatwo, non stop jeżdźą bardzo tanie busy.
          • Gość: Kasia Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: *.acn.pl 30.11.02, 11:52
            Sultan Beach jest fajnym hotelem ale ma kiepską plażę( mała sztuczna
            zatoczka).Aida zostałą gruntownie odnowiona - ma duzo sportowych atrakcji a do
            plaży wożą busem ( plaża hotelu Royal Palace)
            Pozdrawiam
            Kasia
            • Gość: Kika Re: Egipt. Sultan Beach i Aida Steigenberger IP: 217.55.22.* 02.12.02, 12:39
              Tak sie sklada, ze czesto bywam w Egipcie na nurkowaniu i znam dobrze oba
              hotele i zdecydowanie polecam Aide. Jest schludna, czysta, pokoje o jednakowym
              standardzie, busik na plaze na kazde zawolanie, do centrum busik za 1 funta od
              osoby. Sultan ma bardzo rozne pokoje, niektore nie wygladaja nawet na **,
              obsluga kiepska, jedzenie takie sobie (w porownaniu z Aida). Bylam w Sultanie 2
              razy, potem pojechalam do Aidy i juz teraz zawsze tam wracam.
              Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka