Gość: Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 01:12 Pomóżcie,chcę spędzic długi weekend majowy w Maroku. Do którego miasta najtanej dojechać z Europy, najtańsze linie, jak kształtują się tam ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mareko Re: Maroko długi weekend IP: *.pools.arcor-ip.net 02.05.06, 12:24 poczekaj do pazdziernika 2006,wtedy startuje ryanair z frankfurtu do fezu i marakeszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Maroko długi weekend IP: 82.201.159.* 07.05.06, 20:40 Witam,bylam w maroko w grudniu 2005 i bylo super. Z chlopakiem bylismy w Sousse,wynajelismy samochod i jezdzilismy po Antyatlasie.Nie myslalam,ze maroko bedzie tak piekne. Polecam wszystkim. Zalujemy,ze nie udalo nam sie pojechac na objazdowke,ale w przyszlosci na pewno. Warto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetaiz Re: Maroko długi weekend 20.05.06, 23:56 bylismy w Maroko w sierpniu, polecam Marakesz jest fantastyczny a w nim oczywiscie plac Jemaa El Fna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: Maroko długi weekend IP: 213.17.223.* 23.05.06, 01:13 kto poleci mi hotel w maroko,zalezy mi na tym żeby byli Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
mikosxx Re: Maroko długi weekend 05.09.06, 15:06 Witam. Jadę do Maroko za tydzień. Jaką tam zabrać walutę: Euro czy dolary? Co bardziej się opłaca, czym można płacić w sklepach oprócz Ich waluty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Maroko długi weekend IP: 155.140.122.* 06.09.06, 08:58 lepiej wez Euro, wprawdzie w bankach wymienic mozna i Euro i $, ale na suku moga nie przyjac $ - kilka lat temu bylo duzo falszywek i "boja sie" tej waluty. Dolary z 1990 i chyba 1993 (lub 95 roku) roku mozna wymienic tylko w banku centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Weź złotówki - na karcie IP: 80.241.133.* 06.09.06, 09:56 jeżeli masz kartę kredytową, weź kartę i wyjmij właściwą walutę w bankomacie na miejscu. od kilkunastu lat tak robię, czasem - ale rzadko - biorę ze sobą jakieś 10 dolarów czy euro na kawę czy gazetę w porcie przesiadkowym. W maroku też miałem tylko karty. lepsze hotele i wypożyczalnie samochodów oczywiście akceptują je, w tańszych różnie, w hostelach i na sukach zapomnij. ale bankomatów trochę jest, więc nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś