Gość: tomek IP: *.t / *.t-mobile.sk 15.05.06, 11:37 Hej, mam mozliwosc wyjechania do Arabii Saudyjskiej na kilkanascie miesiecy. mam pytanie - do osob ktore tak byly i mieszkaly - jak sie tam zyje ? Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: Arabia Saudyjska 18.05.06, 17:56 nie jestem znawcą tematu ale mój przyjacie często tam podróżuje reasumując jego teksty można by napisać tak ciepło - szukasz pomieszczeń klimatyzowanych alkoholu nie ma wiec nie licz na piwko popatrzysz w oczy kobiecie a już czujesz nóż w plecach jakoś nie za bardzo lubią obcych ale to tylko jego przemyślenia więc może ktoś ma lepsze doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Arabia Saudyjska 19.11.06, 19:46 Gość portalu: tomek napisał(a): > Hej, > > mam mozliwosc wyjechania do Arabii Saudyjskiej na kilkanascie miesiecy. mam > pytanie - do osob ktore tak byly i mieszkaly - jak sie tam zyje ? > > Pozdrawiam > Tomek to zależy, w której części Ar. Saud. miałbyś mieszkać. Inaczej jest w Mekce, inaczej w Rabacie W AS panuje podział płci, a także prohibicja Odpowiedz Link Zgłoś