Gość: Słonecznik IP: *.noma.net / *.grupanoma.pl 26.06.06, 13:48 Macie jakieś typy, był ktoś może Chorawcja, albo Bułgaria, jakieś wskazówki? Tak sobie myślę, że mogłoby byc fanie i niedrogo, kto był i jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Bornholm 26.06.06, 14:33 byłam trzy lata temu - rewelacja. Warunki na kempingach bardzo dobre. SUper trasy rowerowe - rowery wypożyczyliśmy na miejscu. W sumie to nam wyszło pewnie tyle co za wakacje w Polsce. Chętnie pojechałabym tam jeszcze raz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2 Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 17:31 Pod namiotem (i wlasnym samochodem) bylam w Hiszpanii, Portugalii, Grecji, na Krecie i na Sycylii. Rewelacja! Wszedzie swietne kempingi, wspaniale wyposazone, z reguly nad samym morzem. Goraco polecam taki sposob zwiedzania. Zatrzymujesz sie gdzie chcesz, na kempingu pelny luz. Zyc nie umierac! Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: Na wakacje pod namiot za granicę 26.06.06, 22:34 Byliśmy na Krecie (dwukrotnie) i na Korsyce. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:10 Byłam wa Włoszech pod namiotem.Polecam.Pole namiotowe zawodowe!! Sklep,restauracja,wyjście bezpośrednio na plażę,czyściutkie sanitariaty,program animacyjny na polu i na plaży(niestety po włosku).Generalnie suuuupeeeer!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziku13 Re: Na wakacje pod namiot za granicę 12.07.06, 10:44 Witam, mam pytanie czy ktoś ma może jakieś namiary na pola namiotowe w Bułgarii i mógł by powiedzieć jakie są mniej więcej koszta noclegu? Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mju Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: 82.160.16.* 21.07.06, 15:14 wybieram się do Włoch pod namiot. Chcę wziąć ze sobą żywność - co proponujecie? Macie coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
tripswithkids Re: Na wakacje pod namiot za granicę 03.04.17, 12:34 Jeśli to nadal aktualne - przeczytaj relację z naszej wyprawy na Bornholm. Byliśmy tam tydzień zeszłego lata pod namiotami na rowerach. tripswithkids.pl/tygodniowa-wyprawa-rowerowa-z-dziecmi-na-bornholm/ Odpowiedz Link Zgłoś