Dodaj do ulubionych

Na wakacje pod namiot za granicę

IP: *.noma.net / *.grupanoma.pl 26.06.06, 13:48
Macie jakieś typy, był ktoś może Chorawcja, albo Bułgaria, jakieś wskazówki?
Tak sobie myślę, że mogłoby byc fanie i niedrogo, kto był i jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • amused.to.death Bornholm 26.06.06, 14:33
      byłam trzy lata temu - rewelacja.
      Warunki na kempingach bardzo dobre. SUper trasy rowerowe - rowery wypożyczyliśmy na miejscu. W sumie to nam wyszło pewnie tyle co za wakacje w Polsce.
      Chętnie pojechałabym tam jeszcze raz:)))
    • Gość: Kasia2 Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 17:31
      Pod namiotem (i wlasnym samochodem) bylam w Hiszpanii, Portugalii, Grecji, na
      Krecie i na Sycylii. Rewelacja! Wszedzie swietne kempingi, wspaniale
      wyposazone, z reguly nad samym morzem. Goraco polecam taki sposob zwiedzania.
      Zatrzymujesz sie gdzie chcesz, na kempingu pelny luz. Zyc nie umierac!
    • bob75rob1 Re: Na wakacje pod namiot za granicę 26.06.06, 22:34
      Byliśmy na Krecie (dwukrotnie) i na Korsyce. Gorąco polecam!
      • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:10
        Byłam wa Włoszech pod namiotem.Polecam.Pole namiotowe zawodowe!!
        Sklep,restauracja,wyjście bezpośrednio na plażę,czyściutkie sanitariaty,program
        animacyjny na polu i na plaży(niestety po włosku).Generalnie suuuupeeeer!!!!!
        • dziku13 Re: Na wakacje pod namiot za granicę 12.07.06, 10:44
          Witam,
          mam pytanie czy ktoś ma może jakieś namiary na pola namiotowe w Bułgarii i mógł
          by powiedzieć jakie są mniej więcej koszta noclegu?
          Z góry wielkie dzięki
        • Gość: mju Re: Na wakacje pod namiot za granicę IP: 82.160.16.* 21.07.06, 15:14
          wybieram się do Włoch pod namiot. Chcę wziąć ze sobą żywność - co proponujecie?
          Macie coś sprawdzonego?
    • tripswithkids Re: Na wakacje pod namiot za granicę 03.04.17, 12:34
      Jeśli to nadal aktualne - przeczytaj relację z naszej wyprawy na Bornholm. Byliśmy tam tydzień zeszłego lata pod namiotami na rowerach. tripswithkids.pl/tygodniowa-wyprawa-rowerowa-z-dziecmi-na-bornholm/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka