Dodaj do ulubionych

MOSKWA - DELHI

IP: *.w / *.net.pl 29.01.03, 22:50
Hejka, ile kosztuje taki bilet? Zastanawiam się ile mógłbym zaoszczędzić
(jeśli w ogóle), na własnym dojeździe do Moskwy. 3-miesięczny bilet Wawa-
Moskwa-Delhi kosztuje ok 650$. Słyszałem o tańszych, ale jak już ich szukam,
to ani widu, ani słychu. Aha, gdybym się zdecydował na drogę lądową do Indii
(taką bym wolał), to ile może kosztować bilet w jedną stronę w nasze okolice?
Obserwuj wątek
    • doro123 Re: MOSKWA - DELHI 30.01.03, 09:02
      kiedys wracalam z Delhi za 400 USD - niestety. Tanszy byl Aeroflot - ok 300 ale
      nie bylo szansy na miejsca
      • kambodja Re: MOSKWA - DELHI 30.01.03, 09:56
        Ja z Delhi wracałam 3,5 roku temu kirgistan airlines z międzylądowaniem w
        Biszkek do Moskwy - za 250 USD, a z Moskwy pociągiem "kupe" do Brześcia za 25
        USD. Bilet lotniczy załatwiałam w Delhi.
    • Gość: Monika Re: MOSKWA - DELHI IP: 195.205.30.* 31.01.03, 19:40
      www.eccoholiday.com/pdf/indie_goa_wycieczki.pdf
      tu masz tańsze bilety:-)
    • martab7 Re: MOSKWA - DELHI 01.02.03, 19:08
      Lecialam w pazdzierniku za chyba 550 z podatkami (aeroflotem), moze sprobuj klm
      oni mieli ostatnio jakies promocje. Sluze informacjami jesli trzeba
      m.
      • Gość: acton Re: MOSKWA - DELHI IP: *.w / *.net.pl 01.02.03, 23:20
        Dzięki wszystkim za info. Namierzyłem cosik fajnego: Uzbekistan Airways:)
        Moskwa-Taszkient-Delhi. Z różnych relacji, ludzie decydowali się na powrót tymi
        liniami z Indii. Nie wiem jak to się w dwie strony. Nie można u nich rezerwować
        przez inet, a najbliższe biuro jest w Kijowie:) Ma ktoś jakieś info o nich, a
        zwłaszcza cenach?
    • martab7 Re: MOSKWA - DELHI 02.02.03, 14:57
      chcialam jeszcze powiedziec , ze sluze informacja o Indiach i Nepalu , bo
      odbylam taka podroz w zeszlym roku w pazdzierniku wiec jesli potrzebna jakas
      rada to sluze.
      m.
      • Gość: acton Re: MOSKWA - DELHI IP: *.w / *.net.pl 02.02.03, 15:31
        Oj, nie wiesz na co się piszesz:))) Możesz liczyć na zasyp pytaniami. Pierwsza
        rzecz, to jakbyś mogła się podzielić swoimi wrażeniami z poszczególnych miejsc,
        no i w ogóle jaka była Twoja trasa. Jakie koszty itp. Narazie czytamy, czytamy
        i jeszcze czytamy, zanim jakąś trasę wybierzemy. Mamy ok. 6 tygodni czasu i
        chcielibyś skupić się w jednym rejonie, żeby nie skakać na duże odległości. W
        grę wchodzi obszar od Radżastanu po Nepal, ale to pojęcie dość ogólne, tzn.
        jeszcze nic nie wiemy:) Ciągle miota mi się jeszcze jedno bardzo istotne
        pytanko, ze względu na kaskę. Podobno biletu wszelkie bilety wstępu są
        strasznie drogie, np. Tadż Mahal to 20$. Z drugiej strony słyszałem, że mieli
        coś zrobić z tymi cenami w tym roku. Wiesz cosik o tym?
        Z góry dzięki:)
        pozdrófka
        • kambodja Re: MOSKWA - DELHI 03.02.03, 08:20
          Z tego c o wiem nic się nie zmieniło i ceny są nadal wysokie, chociaż miał być
          robiony jakiś "bojkot" turystyczny, a z drugiej strony jak to bojkotować i nie
          zobaczyć np: Tadż Mahal (btw - bilet wstępu w 99r. - 12 Rupii (1/4 USD rok
          później 20 USD).
    • Gość: masala dosa Re: MOSKWA - DELHI IP: *.pam.szczecin.pl 03.02.03, 12:46
      siema-na subkontynencie spedzilem ok 2 lat wiec moze moge cos poradzic-napisz przede wszystkim kiedy chcesz
      jechac i ile planujesz wydac-mozesz sie ze mna skontaktowac prywatnie: wojciu@pro.wp.pl
    • Gość: falfero Re: MOSKWA - DELHI IP: 217.11.143.* 03.02.03, 22:05
      W Delhi spokojnie, a w Bombayu wrecz z palcem tu i owdzie, znajdziesz bilet do
      Europy (najtaniej Frankfurt i Moskwa) za mniej niz 250 dolcow w jedna strone.
      Co do lotu z Moskwy, to nie licz na wielkie promocje, mniej niz 500 dolarow w
      dwie strony nie znajdziesz, a taki bilet bedzie nierefundowalny i obwarowany
      tysiacem dziwacznych restrykcji.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka