Gość: Jasio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 07:55 Mam rezerwacje w Trang Hotel czy ktos tam mieszkał i jak dojechac z lotniska? PS Czy w sierpniu w BKK pada a jak czy bardzo pozdrawiam jasio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przejrzysty Re: Trang Hotel Bankong IP: *.static.asianet.co.th 01.08.06, 12:28 www.tranghotelbangkok.com/transportation.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Trang Hotel Bankong IP: *.egdhbg.com / *.evergreen-marine.de 01.08.06, 14:17 Czesc, ja mieszkalem w tym hotel. I jestem zdania, ze za ta cene to jest bardzo w porzadku. poza tym atutem tego hotelu jest polozenie, dzieki czemu do wiekszosci atrakcji BKK jest bardzo blisko. Do lotniska zes jest stosunkowo daleko, ale nie mozna miec wszystkiego. Odnosnie deszczu to nigdy nie bylem w tajlandii w sierpniu ale slyszalem, ze opady sa nagle i obfite, ale nie zbyt czeste. Jednak jestem zdania, ze gdzie jak gdzie ale w BKK to jest nawet wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Trang Hotel Bankong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:08 dziekuje za informacje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś