kingagibas 10.03.03, 19:04 barzdzo bym chciala pojechac w wakacje do Azji jezeli ktoś ma jakieś propozycje i ma ochotę na towarzystwo to proszę o kontakt byłam już W Rosji nad Bajkałem i w Mongolii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Azja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 22:05 jedziemy do Kazachstanu, potem nad Jenisej do Krasnojarska, nastepnie spływ do Dudinki i powrót przez Workutę do Leningradu i Terespola. Czas 26.06-26.08. 2003r. . Koszt 2000- 2500pln Zapraszam na stronę www.olga.prv.pl Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo stronka IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.03.03, 23:45 sie nie ładuje.. POdoba mi sie pomysł,alenie mam az tak duzo czasu. Zaluje... Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Azja IP: *.017-68-73746f2.cust.bredbandsbolaget.se 13.03.03, 23:34 Czesc Jacek, Czy dobrze zrozumialem twoj list, ze szukacie chetnych do zabrania sie z wami (czy tez moze chcialem to tak zrozumiec) ;-) Wyprawa brzmi bardzo ciekawie. Jesli rzeczywiscie szukacie ludzi to czy moglbys mi przyslac namiary na siebie na adres pawel_dabrowski@yahoo.com? Probowalem wejsc na strone, ale cos chyba jest nie tak z serwerem bo przez godzine mi sie jeszcze nie wczytala. Pozdrawiam Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Azja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 17:51 Polecam Uzbekistan. Samarkanda i Buchara wygladaja jak z opowiesci 1001 nocy. Poza tym mozna zrobic wycieczke na wielbladach po pustyni. Na porzadne zwiedzanie wystarczy jakies 10 dni (Taszkient(2)+Samarkanda(1-2)+Buchara(2-3) +Chiwa(1)+pustynia(1)+ewentualnie jez.Aralskie+przejazdy). Glowna wada podrozowania po Uzbekistanie - to jest panstwo policyjne i wladza probuje upanstwowic turystyke poprzez szykanowanie turystow, ktorzy korzystaja z uslug prywatnych. Ale ludzie (z wylaczeniem policji), ktorych tam spotkasz sa fantastyczni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Azja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:09 Ja również wybieram się do Azji na przełomie kwietnia i maja. Jest to impreza objazdowa do Tajlandii zorganizowana przez sprawdzone biuro podroży (2 tygodnie) i w związku z tym poszukuję chętnej podróżniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryma Re: Azja IP: 212.244.226.* 18.03.03, 13:00 Napisz coś bliżej - jaki termin, trasa, cena?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Azja IP: 213.76.11.* 19.03.03, 19:57 Wszystkie informacje dotyczące tego wyjazdu są dostępne na stronie biura www.opaltravel.com.pl. Ja jadę w terminie 26.04-10.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryma Re: Azja IP: 212.244.226.* 20.03.03, 15:10 Kaja -czytałam - ew. byłabym zainteresowana. skrobnij na priva prymma@ gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayon Re: Azja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:38 Zycze powodzenia,bo jest tam wiele fantastycznych rzeczy do zobaczenia i odczucia,w tej Azji. Niestety,kobiety zabiera sie raczej z,niz do,sorry........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Azja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 21:23 Gość portalu: bayon napisał(a): > Niestety,kobiety zabiera sie raczej z,niz do,sorry........ Kwestia gustu... Ja spędziłem kilka lat na Dalekim Wschodzie i zdecydowanie tamtejszy model laski nie przypadł mi do gustu. Ale znam kilku takich, którzy pojechali tam po żony - tylko naprawdę trudno sobie wyobrazić te potwory z którymi wrócili!!!! Wycieczkę po Azji polecam rozpocząć w Singapurze - miasto-państwo wielce cywilizowane, więc nie będzie szoku kulturowego. Potem warto skoczyć praktycznie wszędzie. Najbliżej jest Malezja (której sprzedajemy czołgi z klimą), potem tajlandia, Brunai, Indonezja... Pełna egzotyka i dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś