Gość: ap37@gazeta.pl IP: *.kolorama.com.pl 09.10.06, 15:59 czesc, jakie miejsca proponujecie obejrzec w okolicy BKK? bede miec 2 dni extra, czy warto podjechac do Ajutthai /jakim srodkiem lokomocji?/, Nakhon Pathom? anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GrUbY Re: okolice Bangkoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:47 Warto -w jeden dzień pociągiem można zwiedzić Ajuttie oraz Lopburi inne ciekawostki o Tajlandii i innych krajach zapraszam na www.angorka.republika.pl pozdrawiam GrUby Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: okolice Bangkoku 12.10.06, 01:49 Ayuthaje warto zobaczyć, Lopburi wg mnie niekoniecznie. Do obu tych miast łatwo dojedziesz pociągiem a do A. możesz też jechać busikami za 50 bath, startują z Victoria Square w BKK. Nakhon Pathom może być ciekawe jeśli połączysz to z czymś jeszcze np. Kanchanaburi lub pływającym targiem w Damnoen Saduak (to taka "cepelia" dla turystów). Prawie każde biuro w BKK oferuje takie wycieczki, samemu czasowo będzie się trudno wyrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ap37 Re: okolice Bangkoku 12.10.06, 11:44 dzieki za podpowiedz. a co myslicie o katarskich liniach lotniczych? z FRA? a Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: okolice Bangkoku 12.10.06, 16:10 nie leciałem ale podobno są świetne www.airlinequality.com/Airlines/QR.htm ile kosztuje na nie bilet ? Odpowiedz Link Zgłoś
ap37 Re: okolice Bangkoku 13.10.06, 22:21 ok. 3000 - malo precyzyjnie-wiem, ale wybralismy , m.in. dlatego ze zahaczymy tez o Birme i z powrotem jest polaczenie bezposrednio z Yangoon do Europy, z pominieciem BKK Odpowiedz Link Zgłoś