Gość: gabi IP: *.Astral.Lodz.PL 07.06.03, 13:05 Wiem, że może ono wydać się Wam śmieszne, ale dla mnie to duży problem. Czy lecąc samolotem konkretnie do Tunezji są turbulencje??? A jeśli tak to czy wielkie, czy da się je przeżyć??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal Re: Kochani, mam do Was pytanie!!! 07.06.03, 13:19 Każde turbulencje się da przeżyć :) I z tego co wiem, to nie ma znaczenia do jakiego kraju lecisz :) Mogą być i nad Polską, i nad Jamajką, i nad Tunezją :) To tak gwoli pocieszenia :) Gdy leciałam w tamtym roku do Tunezji (zresztą pierwszy raz samolotem), lot przebiegał bardzo spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Kochani, mam do Was pytanie!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 07.06.03, 13:41 jest to niezmiernie pocieszające ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kochani, mam do Was pytanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 19:35 Czy > lecąc samolotem konkretnie do Tunezji są turbulencje??? A jeśli tak to czy > wielkie, czy da się je przeżyć??? Pozdrawiam Turbulencje zależą od pogody i typu samolotu , a nie kierunku lotu. Odpowiedz Link Zgłoś