Dodaj do ulubionych

Danelis/m.Analipsis-Kreta

IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 17.07.03, 17:44
Czy ktoś tam był, jakie warunki? Będę wdzięczny, wylatuję 24.07.2003.Jaka
okolica.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: pidżej Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 00:52
      O Kretę pytaj na forum Grecja - tam są fachowcy od tego kraju. powodzenia
    • Gość: andaluz Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta IP: *.fwfin.fwc.com 18.07.03, 11:58
      Gość portalu: Byczek napisał(a):

> Czy ktoś tam był, jakie warunki? Będę wdzięczny, wylatuję 24.07.2003.Jaka
      > okolica.Z góry dziękuję.

Nie mieszkalem w Analipsis ale bylem tam u znajomych. To jest mala, spokojna
      miescina wiec mozesz sie tam swobodnie wybyczyc. Turysci glownie ze Skandynawii
      a mieszkancy beda Cie rozpoznawac juz w drugim dniu pobytu. Jesli chcesz
      tloku,imprez i knajp to 6 km dalej jest Hersonissos. Poza tym niedaleko warto
      wybrac sie do Parku Wodnego. kwestia gustu ale mnie Analipsi wydawalo sie OK.

Pozdrawiam
      • Gość: Kaska Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta IP: 195.136.95.* 18.07.03, 12:36
        Byłam tam 3 lata temu we wrzesniu, z neckermannem -więc w hotelu oprócz Polaków
        to głównie Niemcy
        Bez jakichs rewelacji, ale jedzenie dobre i pokoje czyste, kilka minut
        spacerkiem od plaży - mnie sie podobało, ale większosc czasu spedzałam jeżdząc
        po wyspie i hotel był mi w zasadzie potrzebny tylko do przenocowania i
        zjedzenia posiłków.
    • alusza Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta 18.07.03, 12:41
      Bylam 2 tygodnie temu. Bardzo przyjemny hotel, dobre jedzenia, ladna, spokojna
      miejscowosc. A jak ktos chce pohulac moze zawsze wybrac sie do zabawowego
      Hersonissos. Z jakim biurem lecisz?
      • Gość: Byczek Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 18.07.03, 13:42
        Lecę z OpenTravel z Krakowa.
      • Gość: byczek Re: Danelis/m.Analipsis-Kreta IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 20.07.03, 08:07
        alusza napisała:

> Bylam 2 tygodnie temu. Bardzo przyjemny hotel, dobre jedzenia, ladna,
        spokojna
        >
        > miejscowosc. A jak ktos chce pohulac moze zawsze wybrac sie do zabawowego
        > Hersonissos. Z jakim biurem lecisz?
        Co tam jest fajnego do zwiedzania?Jakie rozrywk? Można wynająć samochód, skuter?
        Jakie tam są ceny?Czy czeba zabrać dużo pieniędzy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka