Gość: madzia IP: *.nsm.pl 11.08.03, 19:07 w ktorym byliscie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: NAJLEPSZY KURORT IP: 217.153.45.* 12.08.03, 11:23 Jest to kwestia bardzo względna. Ja zachłysnęłam się Seszelami, ale również uwielbiam polskie Mazury, czy plaże Lazurowego Wybrzeża. Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: NAJLEPSZY KURORT IP: 195.117.77.* 12.08.03, 11:26 Bora Bora na Polinezji Francuskiej oraz wysepka Aitutaki należąca do Wysp Cooka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: NAJLEPSZY KURORT IP: *.client.attbi.com 13.08.03, 06:30 Toz to ten sam pablo ktory zwiedzil juz caly swiat a nie wie jak dostac wize kanadyjska w Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NAJLEPSZY KURORT IP: *.nsm.pl 13.08.03, 16:50 wow niezle! a moze jakis kurort w europie tez mozna zaliczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: NAJLEPSZY KURORT IP: 195.117.77.* 14.08.03, 11:27 W Europie trudno znaleźc miejsca porównywalne z plażami Pacyfiku, Oceanu Indyjskiego (Malediwy, Seszele) czy choćby Karaibów (Kuba, Antyle Holenderskie, Jamajka). Na Starym Kontynencie mile wspominam plaże włoskie (wybrzeża Sardynii oraz Morza Tyrreńskiego - im dalej na południe tym sympatyczniej). Piaszczyste plaże wysp greckich, Hiszpanii, czy Francji, choc same w sobie niebrzydkie, sa tak zatłoczone,iz trudno je polecać. Pozdrawiam Pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: ODP. MACIEJ IP: 195.117.77.* 14.08.03, 11:08 Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Widzę, iz niejeden "Pablo" na tym Forum... Ja co prawda dużo juz zwiedziłem (młodym adeptom podrózowania staram sie doradzać, jak zwiedzać świat, a także wskazywac najciekawsze miejsca), byłem kilka razy w USA, ale póki co nie dotarłem do Chicago (od strony turystycznej to chyba nie jest interesujące miasto). A wizę kanadyjską można przecież "od ręki" dostać w Warszawie... Pozdrawiam serdecznie Pablo pawel.szelhaus@pbp.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: NAJLEPSZY KURORT IP: *.tele2.pl 14.08.03, 13:34 Sporo miejsc na świecie już widziałam (choć nie tak dużo jak Pablo - pozdrawiam:-)) ale ja kocham najbardziej Playa del Carmen w Meksyku, na wybrzeżu Morza Karaibskiego. Już pisałam kilka razy o tym miejscu. A kocham je za atmosferę, biały "klimatyzowany" piasek i małe, urocze i niedrogie hoteliki. Uwielbiam meksykańskie barki (te oddalone od głównej alei) i tylko troszkę szkoda, że coraz wiecej tam amerykańskich, hałaśliwych rodzin. Można tam polecieć z samym biletem, znajdziesz hotel bez problemu a i zwiedzać jest co w okolicy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś