Gość: daniel IP: 212.45.229.* 25.07.01, 14:11 Potrzebuję dobrego przewodnika po Irlandii, może być w j. angielskim. Zamierzam być w I. 2 miesiące na jesieni. A może coś ciekawego się tam będzie wtedy odbywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R2D2 Re: Irlandia IP: 217.153.32.* 01.08.01, 15:58 Polecam przewodnik "Wiedzy i Życia". Miałem go ze sobą 4 lata temu i sprawdził się bardzo dobrze. Z tego co się orientuję, w tej chwili na rynku (np. w EMPiK- ach) jest do nabycia wersja 2001. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moli Re: Irlandia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.01, 22:31 witam , pojawil sie wlasnie w EMPIKu przewodnik po Irlandii , wznowione wydanie , poprawione i uaktualnione , przewodnik Pascala , cena 55 zlociszy , 500 stron , zobacz sobie www.pascal.pl , ja go nabylem i co ,,, polecam ,,, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Irlandia IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:43 Dzieki za rady! Zdecydowalem sie Wiedze i Zycie. Forma graficzna bije na glowe Pascala, a ja bede mial gdzie mieszkac, wiec interesuja mnie tylko weekendowe wypady. Ale z checia poczytalbym, co ciekawego mozna w weekendy robic w Irlandii, poza tym, co da sie wyczytac z przewodnika. Zaznaczam, ze bede mial troche kasy do wydania, wiec nie musi to byc jakas totalna darmocha. A tak swoja droga, to jak sie niedrogo (mimo wszystko!) dostac z Dublina do Londynu? Chodzi o 3-4 dni, moze byc samolotem (slyszlem o liniach Ryanair)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw Re: Irlandia IP: *.ucc.ie 09.08.01, 14:24 odwiedz strone www.Ryanair.com, tanie!!!!!maja jednak biuro tylko w Dublinie. Jak sie bedziesz nudzil W weekendy i bedziesz mial samochod to sobie mozesz troche pozwiedzac, w zaleznosci od tego co ie interesuje. Pozdrawiam Wieslaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniekk Re: Irlandia IP: *.csk.pl 21.08.01, 13:35 zobacz www.eire.of.pl, moze tam cos ciekawego dla siebie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Irlandia 12.08.01, 17:20 Czesc! Wlasnie wrocilam IRL i Londynu, sluze aktualnymi info. (wynajmowalam samochod< spalam na dziko w namiocie i bylo super). Korzystalam z Wedzy i Zycia-spoko, ale zero info.praktycznych, w tej kwestii lepszy zielony-gruby Pascala9ale tam az nadto info i troche rozdrabniania sie nad kazda ruina, a na dodatek nieobiektywny!!!) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś