Gość: serwi IP: *.satfilm.net.pl 11.03.08, 00:46 Nie mogę się zdecydować,może ktoś mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Indie czy Chiny? 11.03.08, 07:23 Jeśli byłeś w Chinach wybierz Indie i odwrotnie. Ale ty nie jeździsz, prawda? ROTFL Kornel kornel-1.webpark.pl PS. Wybierz sobie droższą wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka rzuć monetą 11.03.08, 23:16 A co my, wróżki? Skąd mamy wiedzieć, gdzie ci się bardziej spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: rzuć monetą IP: 155.140.133.* 12.03.08, 08:55 bylam i w Indiach i w Chinach i jesli mialabym wrocic do ktoregos z krajow jeszcze raz to bylyby to Indie; ale nie kieruj sie opiniami innych, poczytaj poogladaj zdjecia a jesli do zadnego z miejsc nie jestes w pelni przekonany wybierz cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwi Re: rzuć monetą IP: *.satfilm.net.pl 12.03.08, 09:35 Dzięki bardzo za opinię,już wybrałam - Indie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: rzuć monetą 12.03.08, 14:10 też byłem i w Indiach i Chinach i ja wybrał bym Chiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: rzuć monetą IP: 193.24.32.* 02.06.09, 09:06 ja podobnie - bylam w chinach i w indiach. oba kraje sa dla nas egzotyczne i oba piekne na swoj sposob. roznia sie jednak od siebie jak ogien i woda... tesknilam za obydwoma wiec... w kolejna podroz wybralam sie do singapuru :-) a teraz znowu jestem w indiach :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziek1983 Re: Indie czy Chiny? 26.08.08, 18:27 To jest indywidualny wybor wiec czemu pytasz obcych ludzi? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik75 Re: Indie czy Chiny? 01.09.08, 14:04 Chiny są równie ciekawe jak Indie. Ale Indie to obca planeta. Pod każdym względem. Chiny są cywilizacyjnie zachodnie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Indie czy Chiny? 03.06.09, 00:14 czajnik75 napisał: > Chiny są równie ciekawe jak Indie. Ale Indie to obca planeta. Pod każdym > względem. Chiny są cywilizacyjnie zachodnie. Niestety. > > To zależy o jakiej części Chin mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutka Re: Indie czy Chiny? IP: 85.128.3.* 04.06.09, 09:07 ..wszystko zalezy co chcesz zobaczyc.. Ja bylam w Chinach i zakochalam sie w Azji.. w tym roku znowu lece na jej podbój.. Indie kompletnie mnie nie kreca.. moj partner byl w Indiach i mowi ze nigdy wiecej by nie pojechal.. ze brod, smrod, szczury i krowy :D mowi ze Chiny nieporownywalne.. i do Chin na pewno wroce jeszcze... ...wszystko zalezy tak naprawde od tego co Ty chcesz zobaczyc i zachowac w swojej pamieci na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś