Dodaj do ulubionych

GTI Travel - co sądzicie

IP: 169.5.124.* 04.09.03, 11:55
Czy ktoś korzystał z ich usług? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: roombooraq Re: GTI Travel - co sądzicie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.09.03, 13:13
      ja byłem z GTI w 2002 pierwsze dwa tygodnie września
      w hotelu Aytap we wschodniej części Alanyi
      najważniejsza informacja dot. tego hotelu to świetne jedzenie
      moja siostra była z Triadą w hotelu Uludag w miejscowości Mahmutlar ok 20 km od
      Alanyi i tam przez 2 tyg. pobytu lekarz do zatruć pokarmowych był 4 razy !!!!
      Dodam tylko że często jest tak że piszą (różne biura tur.) że hotel "X" jest w
      alanyi w dzielnicy np. Oba, Konakli lub Mahmutlar - co oznacza że będziesz w
      totalnej dziurze ok 5-20 km od miasta Alanya, zaś jeśli piszą, że hotel "x"
      jest w centrum miasta to oznacza, że od hotelu do plaży kleopatry lub do
      twierdzy będziesz mieć około 600-1500 m co daje spacerkiem do 20 min piękną
      tętniącą życiem promenadą. Mnie Aytap się tak spodobał, że "wysyłam" do niego
      moich rodziców - lecą z GTI 10 września na tydzień.
      GTI jest biurem niemieckim zajmującym się tylko Turcją i niczym więcej.
      Są organizatorem (mają swoje linie lotnicze) i mają niezłą bazę w Turcji. (w
      przeciwieństwie do np. BigBlue, czy Scan Holiday, którzy mają wiele krajów w
      ofercie i nie są skoncentrowani na jednym)
      to jest tak jak z firmą Bosh
      firma robi wycieraczki, świece iskrowe, wiertarki, lodówki, pralki i noże
      elektryczne do krojenia chleba i ja w to nie wierzę

pzdr
      • Gość: eden Re: GTI Travel - co sądzicie IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:40
        Osobiście nie byłam nigdy nigdzie z tym biurem, ale zaczęlismy z GTI Travel &
        Charters współpracę stosunkowo niedawno i zdążyliśmy sobie zjednać pokażne
        grono zadowolonych klientów. Wspaniali rezydenci, opieka, wszystkie świadczenia
        na rzecz klientów wykonanę z nieukrywaną dbałością, hotele nie rózniace się
        niczym od obrazków i opisów w katalogu czy I-necie, jedzenie wspaniałe... Wart
        wybierać się z nimi na wakacje, bo masz gwarancję świetnego wypoczynku...
        Ja serdecznie polecam, każdy mój klient wysłany na wypoczynek z GTI wracał
        baaaaaardzo zadowolony, więc chyba to jest najbardziej przekonujący argument...

Z poprzednikiem zgadzam się w 100%. Że warto robić jedna rzecz, ale
        profesjonalnie, od a do z.

Ukłony, e.
    • Gość: Sandra Re: GTI Travel - co sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:59
      Byłam z GTI 2 lata temu. Bardzo polecam. -:)
    • Gość: Kaya Re: GTI Travel - co sądzicie IP: 169.5.124.* 04.09.03, 16:13
      Dziękuję za wszystkie informacje.Wypróbuję ich w październiku. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka