Gość: Żuczek IP: *.osiedle.net.pl 13.10.03, 12:46 Chę powiedzieć jedno. Proszę o więcej wiadomości o sambie brazylijskiej. Jeszcze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Rio de Janeiro IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:33 Chcaiałabym siębardziej dowiedziećo kontrastach społecznych, ale ogólnie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beja.p Re: Rio de Janeiro IP: *.visp.energis.pl 24.02.04, 22:00 jestem bardzo zadowolona, że Pani artykuł pozwolił mi jeszcze raz wrócić wspomnieniami do tego pieknego miasta, ktore zwiedziłam razem ze swoim mężem podczas naszej podróży poslubnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yodzisz Re: Rio de Janeiro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.04, 15:25 Artykuł bardzo ciekawy, aczkolwiek wydaje mi się, że "favelas - dzielnice nędzy" nie są określeniem na wyrost :(. Szkoda też, że w artykule nie ma ani słowa o Capoeira - brazylijskiej sztuce walki. Odpowiedz Link Zgłoś
mental Re: Rio de Janeiro 01.04.04, 21:19 Autorka chyba czytala o Rio w jakiejs ksiazce a i to nieuwaznie... Topless na plazy w Rio??? Nie ma, nie przyjal sie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Topless na plazach w Rio? Neee... 02.04.04, 18:28 Fakt. Nie ma. Ani na plazy Ipanema, Copacabana, Leblon, Leme, Botofago ani nawet na Praia de Diabo, Vermelha i Pepino. Fikcja literacka. Odpowiedz Link Zgłoś