05.03.11, 09:07
CHORUJĘ NA RZS . OD KILKU LAT MIEWAM OKROPNE BULE STAWÓW ORAZ STRASZNE OPUCHLIZNY ,LEKARZ TWIERDZIŁ ŻE POWINNAM STARAĆ SIĘ O RENTĘ .NA KOMISJI POWIEDZIANO MI ŻE RENTA MI SIĘ NIE NALEŻY ,I ŻE JESTEM ZDROWA. NA DZIEŃ DZISIEJSZY MAM OPUCHNIĘTE DŁONIE I STOPY CO UNIMORZLIWIA MI NORMALNE FUNKCJONOWANIE .CO MAM ROBIĆ . PROSZĘ O POMOC I RADĘ
Obserwuj wątek
    • blacktess Re: RZS 05.03.11, 20:29
      Witaj,

kierując Cię na komisję lekarz wypełnił przecież dokumenty, z których wynika ,że jesteś chora na RZS. Lekarz orzecznik mówiąc,że jesteś zdrowa chyba oszalał. Pójdz z tą decyzją do lekarza, który Cię kierował i napisz odwołanie.
      Wiele zależy od Twojego stanu zdrowia, bo samo RZS nie wystarczy ,aby dostać rentę.
      Czy pracujesz fizycznie ? Jak jesteś leczona ? Napisz może coś więcej o swojej chorobie, jak długo chorujesz, jakie masz ograniczenia ?

Pozdrawiam
      • nala206 Re: RZS 28.03.11, 16:08
        Witam, mam do sprzedania 9 zastrzyków metojectu 15ml/ 1.5ml (ważność wrzesień 2011). Zainteresowanych proszę o kontakt i cenę jaką są Państwo w stanie zapłacić. Sama rezygnuję już z leczenia metojectem a miałam w domu mały zapas. Zapytania proszę kierować na e-mail nala206@wp.pl
    • maria1962ost Re: RZS 30.03.11, 13:52
      W CM Osteomed w Warszawie przy Alei Krakowksiej zajmują się takimi problemami, podaje tel 22 868 23 08 ?
      • monika32.net Re: RZS 21.01.12, 12:31
        Myślała Pani o tym, żeby w końcu wyleczyć RZS? Nie wiem czy Pani wie, ale można to zrobić. Z wyleczeniem RZS nie ma żadnych problemów dzięki medycynie chińskiej i wschodniej.
        • doris180 Re: RZS 18.05.13, 18:55
          można dokładniejszych informacji na ten temat
        • celina47 Re: RZS 23.06.13, 23:48
          Witam, choruję 14 lat i bardzo chcę wyleczyć RZS jakie to terapie są takie cudowne w tej medycynie chińskiej,prosze ote metody,bo ja do dzisiaj o nich nie słyszałam ,a uwierz mi kochana oddałabym wszystko za wyleczenie tej cholernej zarazy jaką jest RZS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka