Gość: gh IP: *.chello.pl 25.03.05, 17:17 witam. mam pytanie czy ktos z was korzystal juz z wizzairu? czy jestescie zadowoleni z ich uslug?czy czesto zadrza im sie odwolywac loty? dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumire Re: wizzair IP: *.zagorze.net.pl 26.03.05, 11:14 Korzystałam, bezproblemowo. Nie spóźnili się, nie odwoływali, wszystko w porządku. Odpowiedz Link
Gość: gh dziekuje, ale mam jeszcze 1 pytanie IP: *.chello.pl 26.03.05, 13:33 lece z wizzairem do barcelony tzn. przylot bedzie w Gironie-ok 100 km od Barsy. czy ktos wie jak sie dostac do barcelony, czy sa jakies autobusy, a jesli tak to w jakiej cenie. ewentualnie prosze o link na strone, gdzie moglabym to znalezc. z gory dziekuje. Odpowiedz Link
Gość: Jolya Re: dziekuje, ale mam jeszcze 1 pytanie IP: *.chello.pl 26.03.05, 19:14 www.barcelona-tourist-guide.com/girona-airport-barcelona.html Odpowiedz Link
Gość: gh Re: dziekuje, ale mam jeszcze 1 pytanie IP: *.chello.pl 26.03.05, 19:22 dziekuje serdecznie Odpowiedz Link
Gość: ewa Re: dziekuje, ale mam jeszcze 1 pytanie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 26.03.05, 19:31 Wizzair jest zupelnie oki. Lecialam Paryz-Katowice i spowrotem- zadnych problemow, punktualni, obsluga fachowa i uprzejma, sporo miejsca-fajne linie! Odpowiedz Link