sebtom 03.02.10, 20:15 Jak myślicie ile "pozytywów" dot. opisu ośrodków, domków, pensjonatów itp. jest dziełem ich właścicieli? Chodzi mi o wpisy typu "byłam tam w zeszłym roku, było super, na pewno tam wrócę"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geminatores Re: Ile ściemy na forum? 03.02.10, 20:36 Od cholery, tak samo jak opisów iż tam jest źle i w ogóle fatalnie - złośliwi sąsiedzi robią kryptoreklamę :) _______________________ www.CiekaweNoclegi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Ile ściemy na forum? 03.02.10, 22:37 Wiarygodność opinii sprawdzam czytając inne wpisy autora i jeśli jest to jednorazowy wpis lub na kilku forach to samo to pewnie właściciel robi sobie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Re: Ile ściemy na forum? 04.02.10, 00:16 z reguły dobrych miejscówek się nie ujawnia ;D , Większość tych postów są to posty pisane przez właścicieli . Jak wybierasz się do danej miejscowości poszukaj też na forach lokalnych .Ja ze swojej miejscówki jestem bardzo zadowolony , choć widziałem już kilka krytycznych opinii o niej . Więc życzę szczęścia i udanych wakacji ;D A ja jak co roku Go To Hel :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
1cincin Re: Ile ściemy na forum? 05.02.10, 13:22 Ja polecam niejednokrotnie obiekt w którym byłam i wcale nie jestem jego właścicielem ;-) Po prostu bardzo mi się tam podobało i wiem, że bardzo trudno jest znaleźć coś dla rodzin z małymi dziećmi to dlaczego mam nie polecać. W tym roku też tam pojadę :-))) Wydaje mi się, że właściciele nie muszą pisać, że tam byli i gorąco polecają, ponieważ mogą też otwarcie napisać, ze zapraszają do ośrodka takiego a takiego. Niektóre ośrodki i kwatery mają na swoich stronach księgi gości i opieram się też na tych opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19820 Re: Ile ściemy na forum? 05.02.10, 21:04 z drugiej strony jeśli taki właściciel poleca swoj obiekt to nie boi sie krytyki, zreszta i tak wszystko okazuje sie jak juz jestesmy na miejscu, bo zadna strona internetowa, zadna rozmowa telefoniczna czy nawet opowiesci znajomych moga sie roznic od naszych odczuc co do lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Ile ściemy na forum? 07.02.10, 08:58 Ja nie polecam kwater ani pensjonatów, bo jeszcze nie trafiłam na takie, który bym chciała polecić, polecam albo odradzam miejscowości, które są nie mniej ważne od kwater. Odpowiedz Link Zgłoś
sebtom Re: Ile ściemy na forum? 09.02.10, 14:22 > Wydaje mi się, że właściciele nie muszą pisać, że tam byli i gorąco > polecają, ponieważ mogą też otwarcie napisać, ze zapraszają do > ośrodka takiego a takiego. Jeśli polecają i nie ściemniają jest ok. Ale niestety odnoszę wrażenie że duża część próbuje podszywać się pod zadowolonych gości. Mnie osobiście to wku..a. A jeśli chodzi o księge gości, to czy gziekolwiek widziałaś jakiś negatywny wpis? A poza tym to co polecasz z małymi dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
mm_a Re: Ile ściemy na forum? 09.02.10, 14:29 sebtom napisał: > > Wydaje mi się, że właściciele nie muszą pisać, że tam byli i > gorąco > > polecają, ponieważ mogą też otwarcie napisać, ze zapraszają do > > ośrodka takiego a takiego. > > Jeśli polecają i nie ściemniają jest ok. Ale niestety odnoszę > wrażenie że duża część próbuje podszywać się pod zadowolonych gości. > Mnie osobiście to wku..a. A jeśli chodzi o księge gości, to czy > gziekolwiek widziałaś jakiś negatywny wpis? > A poza tym to co polecasz z małymi dziećmi? zajrzyj na strone - www.noclegopinie.pl/ sa rozne opinie i pozytywne i negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Ile ściemy na forum? 07.02.10, 15:52 Ja polecam chętnie miejsca gdzie byłam, zarówno miejscowości jak i obiekty. Staram się nie jeździć dwa razy do tego samego obiektu ale do tej samej miejscowości jak najbardziej. Lubie zmiany na wakacjach dlatego każdego roku wybieram inne miejsce na pobyt z dzieciakami. Natomiast przeglądając opinie o obiektach zawsze kieruje się zasadą zdrowego rozsądku bo to co pasuje komuś nie koniecznie musi pasować nam. Ja jak na razie się nie zawiodłam na wybieranych obiektach i mam nadzieje, że tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Ile ściemy na forum? 07.02.10, 18:19 Najbezpieczniejsze jest samodzielne wybieranie sobie obiektów. Jestem w danej miejscowości, która mi się podoba, wiem że będę chciała tu wrócić, rozglądam się która willa ładna, rozmawiam z ludźmi, oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
zsxdcf Re: Ile ściemy na forum? 08.02.10, 22:54 Masz rację.Tekst linka Jak coś masz to możemy wymienić się linkami.a.j. Odpowiedz Link Zgłoś