Gość: makadaro IP: *.crowley.pl 10.02.04, 19:49 Poszukuję jakichkolwiek informacji o "Anabelli" we Władysławowie (przy ul.Hryniewieckiego). Czy warto spędzić tam wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamka Re: Informacje o "Anabelli" ? IP: *.oswirus.krakow.pl 27.02.04, 16:40 Byłam w Anabelli 3 sezony temu czyli 2,5 roku przez 2 tyg. Ośrodek czysty i schludny, bardzo blisko do plaży ( przez ulicę i jesteś w pasie wydmowym). Jeżeli jednak mam powiedzieć również o minusach to muszę ponarzekać na bardzo małe pokoiki. Łazieneczka też mikro , niestety utrudnia to życie gdy niepogoda a dziecko nie ma gdzie rozłożyć zabawek. Jedna malenka szafa a właściwie szafka. Mieszkałam w tzw. apartamencie i w pokoju 2 os. razem z odpowiednio mężem i dzieckiem (5lat) i samym dzieckiem. Całe życie " domowe" gdy nie jesteś poza hotelem musi odbywać sie w łóżku, bo nie ma miejsca. No i nalezy zastanowić sie nad samym Władysławowem które jest jak Krupówki w Zakopanem Trudno sie przecisnąć. Chociaż Anabella jest na uboczu, jednak bezpośrednio przy drodze tranzytowej z Władysławowa do portu i ida tędy hordy młodziezy po nocnych balangach. Bywa,że w nocy nie da się spać przy otwartym oknie. O ile mi wiadomo wszystkie pokoje sa z oknami na stronę płn. czyli jakby do morza. Ale miał być oddany nowy pawilon , jeżeli tak, to jest on nieco oddalony od drogi. Wtedy jednak na posiłki trzeba będzie chodzić do budynku gł. Jedzenie było smaczne i obfite, w formie szwedzkiego stołu. Jednak Panie ostro zwracały uwage gdy robiłyśmy chocby kanapkę dziecku na plażę, nawet wtedy , gdy tak jak np. moje dziecko nie jadlo wogóle śniadania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Informacje o "Anabelli" ? IP: *.uss.enterprise.studiofx.biz 07.03.04, 02:25 Tam się ciągle zmieniają właściciele tego obiektu. Za czasów EFL było chyba najlepiej. Potem z restauracji zrobili stołówkę. Szkoda słów... Tuż obok napewno dużo fajniej jest www.pensjonat-rejs.pl Odpowiedz Link Zgłoś