malgoska13 23.07.10, 19:49 czy ktoś zna ten pensjonat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Sarbinowo "Pod brzózką" 21.09.10, 10:53 Podbijam temat. Czy ktoś zna, wypoczywał?. Szczególnie interesują mnie domki. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Sarbinowo "Pod brzózką" 21.09.10, 19:18 malgoska13 napisała: > czy ktoś zna ten pensjonat? znam go jedynie 'z widzenia', położenie ma bardzo ok, praktycznie zaraz przy plaży, jest chyba nawet osobne, prywatne zejście na nią, co do warunków itd to nie wiem, wypoczywam gdzie indziej. podbrzozka.com.pl/HOME/2 Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_ktosiek Re: Sarbinowo "Pod brzózką" 09.08.11, 19:20 Byłem Pod brzózka ale w pokojach 3 osobowym z łazienka, w budynku na polu Campingowym, Byłem zadowolony pokój duży, łazienka tez na tym samym korytarzu kuchnia z jadalnia, jedyny defekt był taki ze jakiś kot musiał zaznaczyć teren na korytarzu i trochę było go czuć przy wchodzeniu do budynku. Ocena 4+/5, dodam tez ze za taka sama kwotę w tym samym czasie kuzyn miał polowe mniejszy pokój i łazienkę tylko ze w centrum. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś