margott.pl 09.02.11, 19:27 Witam, czy ktoś może był i mógł by się podzielić wrażeniami? Chodzi mi o domki letniskowe :) Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Camping 110 Jastarnia 10.02.11, 16:02 Witaj. Ja byłam z dzieciakami ale już kilka lat temu. Mieszkaliśmy w domku dwupokojowym , zaraz przy placu zabaw. Domki bardzo przyjemne, w środku 4 wersalki, w wiekszym pokoju TV i lodówka oraz czajnik; łazienka mała. Na tarasie jedliśmy sobie śniadania i często wedzonego wegorza na kolację. Blisko do morza wystarczy tylko przejść przez tory i ścieżkę spacerową i jesteśmy po chwili na plaży. Pociągi przez Pólwysep jadą dość wolno i przed każdym przejazdem gwizdają więc jest dość bezpiecznie, hałas pociągów nam nie przeszkadzał. Obok campingu jest przyjemna knajpka, gdzie jedliśmy pyszne ryby i w zasadzie tylko tam jadaliśmy obiady. Tuż przy torach jest jeszcze mały bar z karaoke i on czasem jest głośny ale nie dłużej niż do 23, więc da się wytrzymać. Nie wiem co by Panią jeszcze interesowało więc proszę pytać. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś