Dodaj do ulubionych

Gąski - kamienista plaża??

06.05.04, 12:43
Powiedzcie proszę, czy w Gąskach jest kamienista plaża? czy jest sens jechać
tam z dwójką małych dzieci?
a może znacie jakis godny polecenia pensjonat?
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: 62.233.164.* 06.05.04, 12:50
      w tamtej okolicy to raczej Sarbinowo, a z dziećmi to może Rowy albo
      Władysławowo.
      • Gość: werty do lulka 222 IP: 62.233.164.* 28.06.04, 12:59
        kwaterę sprawdzoną to mam w Mielnie. jeśli chodzi o Sarbinowo to bywam tam w OW
        Politechniki jako wychowawca kolonijny, ale osóby prywatne tam nie
        przyjeżdżają. pozdrawiam i życzę słoneczka:D
    • lulka222 Re: Gąski - kamienista plaża?? 06.05.04, 13:07
      szukam małej, spokojnej, cichej miejscowości. Władysławowo i Rowy znam - za
      duże, za głośne.
      A Sarbinowo? Fajniejsze niz Gaski?
    • Gość: 5nikus Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.05.04, 22:35
      z tego co pamietam nie ma kamieni na plazy. cisza, za cicho
      • Gość: werty Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: 62.233.164.* 07.05.04, 07:11
        dla mnie Sarbinowo fajniejsze, ale jeśli chcesz absolutny spokój to może
        wybierz Gąski. ja nie lubię jeżdzić na "odludzie", wolę widzieć, że tętni
        życie, a nie monotonnie się toczy. pozdrawiam:D
    • lulka222 Re: Gąski - kamienista plaża?? 07.05.04, 09:52
      werty, a co mozesz polecić w Sarbinowie? Jakieś fajne miejsce blisko plaży?
      • Gość: magda Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 10:00
        Byłam na wielu plażach i naprawdę plażę w gąskach uważam za najpiękniejszą -
        pogoda wtedy była słoneczna - morze cudowne a piasek żółciutki i wspaniały -
        koło latarni morskiej
        • Gość: mirabelka Gaski osrodek Hulewicza IP: *.68.241.46.brutele.be 28.05.04, 11:22
          A moze ktos zna osrodek Hulewicza Aga polozony wlasnie kolo latarni w Gaskach ?
          Prosze o opinie
          • Gość: xandria Re: Gaski osrodek Hulewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:59
            Jeżdżę tam od prawie 6 lat. Jeśli ktoś ceni sobie PRAWDZIWY spokój na wakacjach
            (ja np. potrzebuję odpocząć od wszystkiego w ciszy i spokoju) to idealne
            miejsce. Na plaży dużo miejsca, patrzysz w morze, nie w czyjeś krocze (sorry,
            ale tak jest często na zatłoczonych plażach)z ośrodka na plażę jakieś...2,5
            metra :)Nie ma tzw. chłopaków -hormoniaków, przede wszystkim małżeństwa z
            małymi dziećmi.

A jeśli chcesz zrzucić parę kilo - u Hulewicza wczasy są jak najbardziej na
            miejscu.
    • Gość: teresa Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.04, 13:18
      Właśnie wróciłam z wypoczynku w Sarbinowie , ktore leży blisko Gąsek .
      Spacerowaliśmy plażą do Gąsek .
      Plaża w Gąskach i w Sarbinowie jest szeroka i piaszczysta .
      Kamyki też oczywiście są . Niektóre tak piękne i kolorowe , że zachęcają , aby
      je zabrać do domu ( sama nazbierałam ok. kilograma ) .
      O tej porze i w Gąskach i w Sarbinowie jest cichutko i spokojnie .
      Z dziećmi , radziłabym jednak jechać w późniejszym terminie , kiedy piasek
      i woda będą cieplejsze a wiatr nie tak dokuczliwy .
      ( Teraz odchorowuję - tylko nie wiem - morskie wichry czy podróż ? )
      • Gość: kaczor Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 09:34
        gaski sa bardzo spokojnym miejscem plaza nie jest kamienista gorzej w wodzie
        ale da sie wykapac i wogle jezdzilem tam od 7 lat osrodek aga jest abrdzo
        ladnym osrodkiem nie mam do niego zastrzezen ... moim zdaniem gaski sa lepsze
        dla dzieci od sarbinowa .. w gaskach cisza i spokuj w sarbinowie tlumy ludzi i
        chalas...
    • Gość: poulsen Re: Gąski - kamienista plaża?? IP: *.matinet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:07
      byłem tam 3 i 4 lata temu było super i plaże nie były kamieniste ino
      piaszczyste i miasteczko jest spokojne i piekne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka