omasz33 02.06.11, 20:56 Witajcie czy ktoś miał kontakt z tym biurem. Poza telefonicznym powiedzcie coś o nim czy ich oferty są prawdziwe ewentualnie gdzie można ich sprawdzić. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-71 Re: ApartNet Świnoujście 03.06.11, 14:34 jeśli działają legalnie powinni być zgłoszeni w Urzędzie Miasta swinoujscie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: ApartNet Świnoujście 03.06.11, 19:26 Raczej są za duzi na to, żeby działać nielegalnie. Kiedyś miałam telefon od firmy, która przedstawiała się jako apartnet z propozycją dodania do ich oferty mojego apartamentu, ale nie skorzystałam ze względu na niekorzystne dla mnie jako właścicielki warunki. Trudno mi powiedzieć jak funkcjonują więc w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-71 Re: ApartNet Świnoujście 04.06.11, 18:39 osobiście nie słyszałam o takiej firmie pośredniczącej w wynajmie, ale to o niczym nie świadczy. Zastanawia mnie jedynie to, że podają do siebie kontakt telefoniczny, natomiast nie ma informacji o tym gdzie jest ich siedziba ... Odpowiedz Link Zgłoś
omasz33 Re: ApartNet Świnoujście 04.06.11, 21:53 No właśnie gdzie jest ich siedziba ? Już raz dałem się nabrać nie skorzystam po prostu z ich oferty. Dziękuje za posty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bea596 Re: ApartNet Świnoujście 23.05.14, 11:48 Korzystałam dwukrotnie z usług tej firmy i jestem zadowlona. Są jak najbardziej realni. Przede wszystkim czyste apartamenty i bliskość morza. Wejścia na plażę są tuż przy osiedlu apartamentowców. Odpowiedz Link Zgłoś