Dodaj do ulubionych

w taka pogodę warto jechac????

02.08.11, 09:49
chciałam wybrać się nad morze żeby skorzystać trochę ze słonka i pokąpać się ale jak patrzę na pogodę to słońca już chyba nie będzie w tym miesiącu a o kąpieli tez raczej można zapomnieć bo woda zimna.chyba szkoda jechać jak nie można korzystać z uroków morza...
Obserwuj wątek
    • marex59 Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 14:56
      No nie masz racji ,w tej chwili oglądam kamerki ze Świnoujścia i Łeby i na plaży od cholery ludzi,jest słońce i ciepło.Jedynie pewnie woda jest chlodna . Także warto jechać.
      • luksusfashion Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 14:58
        jest upal i ma byc jeszcze wiekszy
        • marex59 Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 15:20
          W piątek ma wszędzie padać a zwłaszcza nad morzem i d.pa z opalania będzie.
          • d_dora Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 15:27
            no jak sprawdzałam pogode w necie w miastach nadmorskich to jedynie wtorek i środa i ewentualnie czwaqrtek mają byc ciepłe a tak to opady...jeszcze żeby było tylko chłodno to można cos porobic innego ale jak będzie padać?
            • luksusfashion Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 18:16
              Mi sie pogoda sprawdzila lipiec milaolac, a czerwiec byl upalny, jezeli moja intuicja nie zawiedzie skwar bedzie po 16 lipca i trwac bedzie do konca wrzesnia,
              Grudzien zimny -=upalny czerwiec
              Styczen cieply =deszczowy lipiec
              luty byly zimne dni pod koniec lutego wiec pod koniec sierpnia bedzie upal
              Moja teoria jeszcze mnie nie zawiodla nigdy
              • luksusfashion Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 18:16
                po 16 sierpnia mialo byc
                • jagasz Re: w taka pogodę warto jechac???? 02.08.11, 21:06
                  Luksusfashion, jak patrze na pogode na 16 dni to znowu widze deszcz w sierpniu... buuuuuuuuuuuuuu......
                  Od dawna przepowiadasz? bo jak od dawna to wieksza szansa ze bedzie jak mowisz....
                  • marex59 Re: w taka pogodę warto jechac???? 03.08.11, 17:45
                    Generalnie przepowiadanie pogody to tak samo jak wróżenie,żadko się sprawdza powyżej 3-4 dni a zwłaszcza nad morzem. Tak na marginesie czerwiec wcale nie był aż taki upalny , około 8-9 dni były upalne bynajmniej u mnie.W tamtym roku w czerwcu to dopiero była sahara i do połowy lipca a nie w tym roku. Zresztą ja już po urlopie więc mnie ta pogoda wisi jak będzie ,aczkolwiek deszczu i zachmurzenia to mam juz dość.
                    • luksusfashion Re: w taka pogodę warto jechac???? 03.08.11, 18:38
                      Czerwiec nad morzem byl piekny , ja nie przepowiadam patrze tylko jaka byla zima nad morzem wiec lato takie same.
                      Mrozna zima gorące lato
      • realwwirtu Re: w taka pogodę warto jechac???? 30.08.11, 06:22
        ja nie z kamerek jeno z realu,prognozy są prawie zawsze nieprecyzyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka