Dodaj do ulubionych

WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu

IP: *.wladyslawowo.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 12:54
Witam,
Tych z Państwa, którzy spędzali urlop / weekend we Władysławowie, Chłapowie
lub Jastrzębiej Górze serdecznie zapraszam do pisania swoich opinii i
doświadczeń z tych miejscowości. Prosze o nie wpisywanie konkretnych adresów,
gdzie fajnie, a gdzie nie, ale o umieszczanie opinii o miejscowościach,
rozrywce, plażach, ogólnym wrażeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alka WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.wladyslawowo.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 13:02
      Prosze o opinię, ponieważ jako mieszkańcy tych miejscowości chcielibyśmy
      poznać opinie naszych gości, jak nas widzą, co im się podoba, a co koniecznie
      trzeba zmienić.
      Pozdrawiam
      • Gość: Kinia Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:20
        We Władysławowie byłam już 4 razy!! Na samym początku przyjazd i załamanie!!
        Najpierw nie można bylo znaleźć przeklętej ulicy, a potem okazało sie, że jest
        tam okropnie!! Czy tak bylo naprawdę?? Okazuje sie, że nie, ponieważ
        mieszkalismy wówczas na strasznym odludziu i nie mogliśmy znaleźc głównej
        ulicy:)kolejne 3 lata mieszkalismy juz blisko morza no i wtedy dopiero bylo
        super!! Okolice są piękne, wszędzie do ciekawych miast jest bardzo blisko,
        a "Cetniewo" poprostu trzeba zobaczyć!! Jeden jest minus!! Ostatnimi czasy robi
        sie tam coraz tłoczniej i niestety niknie urok tego miejsca, gdy wiekie rzesze
        zjawiają się na plaży i ulicach. Oczywiście boję się, że stracę do niego
        zaufanie no i stanie się ono podobne do Łeby, jednak takie rzeczy mozna pominąć
        i skusić sie do wyjazdu. Władysławowo znam lepiej niz własne miasto i mam do
        niego sentyment i dlatego trudniej zauwarzam zmiany. Przy okazji pobytu polecam
        urozmaicone menu, ponieważ wszystkie bary serwują wysmienite dania, warto tez
        skusić sie na gofry, lub lody "soprano". Pozdrawiam całe miasto:)
        P.S: W tym roku także sie tam wybieram i zobaczymy co się tam zmienilo:)))
    • Gość: Ala Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.katowice.pik-net.pl 09.06.04, 12:28
      Jadę w lipcu do Chłapowa, jak wrócę to się wypowiem...Mam nadzieję, że się nie
      zawiodę.
      • Gość: Kredens Zaproszenie IP: *.g.pppool.de 14.06.04, 12:36
        polecam i zapraszam do Jastrzebiej Gory! Tylko tu! W klubie "Bahama" znizka na
        haslo: "leje wode jak Waldemar".
    • valerietje Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu 13.06.04, 11:20
      Dzien dobry. Dwa lata temu spedzilsmy razem z mezem kilka dni we Wladyslawowie.
      W drugiej polowie czerwca. Bylo naprawde przyjemnie, spokojnie, zadnego tloku,
      ale i nie wszystkie lokale byly wowczas czynne. W kazdym razie mozna bylo
      dobrze i smacznie zjesc w jednej restauracji, napic sie dobrej cappuccino w
      kilku kafejkach, zjesc lody itd. Zakwaterowanie wedle europejskich standardow i
      przy polskich cenach nie moglo byc lepsze, a do tego jeszcze blisko plazy ....
      Plw. Helski byl dla nas najwieksza atrakcja. Fokarium na Helu jest interesujace
      dla dzieciakow. Sam Hel zrobil sie bardzo komercyjny, ale przez to o wiele
      bardziej atrakcyjny.
    • Gość: butterfly Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:53
      Władysławowo - rewelacja... Co prawda miliony ludzi, ale jak ktoś lubi typowo
      turystyczne kurorty to idealne miejsce...
      Odwiedziłam władysławowo w zeszłe wakacje, miałam namiot, zero namiarów, zero
      doświadczeń... Od razu znalazłam miłe pole namiotowe, niedaleko plaży...
      Wszyscy chetnie pomagają, odpowiadaja na pytania, ogólnie przemiła atmosfera...
      Polecam!
      • Gość: nika Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: 195.116.1.* 16.06.04, 10:27
        Również polecam Władysławowo. Byłam w zeszłym roku, super noclegi blisko
        plaży,plaża w porządku, tylko troszkę mało imprez!Zróbcie z tym coś!!!!Ale
        chyba w tym roku też tam zawitam. pozdrawiam !!!
        • asik_no Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu 26.06.04, 03:02
          Ja rowniez uwielbiam Wladyslawowo!Tam jest poprostu SUPER!!!
          • Gość: ula Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.chello.pl 27.06.04, 19:09
            We Władysławowie było SUPER ale 4-5 lat temu, za dużo ludzi!
            W Chłapowie też było fajnie dopóki nie zainstalowała się tam dyskoteka!
            W obu miejscowosciach byłam wielokrotnie, teraz wolę spokojniejsze okolice.
            To miejsca głównie dla młodzieży która szuka towarzystwa, rozrywki, kontaktu z rówiesnikami.Głośno i ciasno na plaży,na ulicach.
            Mimo wszystko lubię te okolice i poza sezonem chętnie tu przyjeżdżam
    • Gość: aniunia Re: WŁADYSŁAWOWO - moje wspomnienia z pobytu IP: *.boronow.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 14:48
      ja mam cudowne wspomnienia z Władysławowa! Mój obecny mąż oświadczył mi sie tam
      na plaży.Teraz jestesmy szczęśliwym małżeństwem;)
      • Gość: Beata Re: WŁADYSŁAWOWO - moje-miasto:p IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 29.06.04, 00:29
        mieszkam_tu_od_urodzenia_a_to_sporo_czasu:p_dla_tych_którzy_wolą_spokój_polecam_
        maj_czerwiec_i_wrzesień_a_dla_tych_ktorzy_lubią_tłumy_lipiec_i_sierpień_kwatery-
        najlepiej_wynająć_w_centrum_Władysławowa_lub_w_centrum_Jastrzębiej_Góry_reszty__
        miasteczek..._niepolecaam:D_natomiast_co_do_kwatery_najlepiej_blisko_Morza_
        tzn_Sportowa_Morska_Brzozowa_lub_spokojniejsze_ulice_Cetniewska_Stoczniowców_itd
        jeżeli_chodzi_o_posiłki_polecam-
        cafee_bar_ika_na_ulicy_towarowej_sama_tam_jadam_jedzonko_przepyszne_a_także_dobr
        a_kawka_jest_tu_poprotu_super-
        niebęde_sie_rozpisywac_jak_są_jakies_pytania_chetnie_odpowiem_mój_meil_to_______
        Beja@poczta.onet.pl_do_zpobaczenia_we_Władku_pap
        • Gość: bea Re: WŁADYSŁAWOWO - moje-miasto:p IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 12:08
          Byłam w tamtym roku w Chłapowie. W tym roku też tam jadę. Bardzo mi sie
          podobało, w drugiej połowie sierpnia plaza nie była bardzo mocno zatłoczona.
          Jedzenie dobre, no i nie trzeba na nie strasznie dużo wydawać kasy. Nie podoba
          mi się to, że jest mało toalet na plaży, a za te co są trzeba płacić. Skutek
          tego jest taki,że śmierdzi, bo ludzie chodzą w krzaki. W Zakopcu w Dolinie
          Kościeliskiej, czy Chochołowskiej jest dużo toj-tojek, są za darmo i nie trzeba
          załatwiać potrzeb w krzakach. Także dziwię się władzom Władka, że o to nie
          dbają. Wolą wąchać smrody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka