Gość: Gość z zachodu IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.06.04, 15:18 Poszukuję kwatery prywatnej (z łazienką, blisko morza, cena: 20-30zł) w lipcu. Ktoś ma jakieś namiary?Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbus2000 Re: Darłówko 11.06.04, 20:50 Raczej trudno bedzie znalezc pokoj z wlasna lazienka w lipcu i to blisko morza w tej cenie. Widzialem posty ewy (nie widzialem kwater i nie wiem nawet gdzie one sa), ktora oferuje pokoje w Darlowku ze wspolna lazienka blisko plazy w cenie zblizonej do tej z Twego posta.Moze Ci to odpowiada. Jesli zmienisz zdanie i zechcesz wydac 40zl/osobe dziennie (oplata klimatyczna wliczona w cene) to moge zaoferowac Ci duze pokoje (a nie jakies klitki) o wysokim standardzie z wlasna lazienka, TV, radiem, czajnikiem, parkingiem na posesji,duzym ogrodem (2500m.kw). Pokoje nowe z nowym wyposazeniem Jednym slowem nowy piekny dom, tylko dla 22 osob (pierwszy sezon dlatego nie ma kto nas chwalic). Cisza i spokoj a na dodatek znizki za dlugosc pobytu. Jesli przyjedziesz na dwa tygodnie to 5 % upustu, jesli odliczysz oplate klimatyczna, ( ktora zaplaczisz dodatkowo w innych miejscach noclegowych)to rzeczywista cena wyniesie ok 36 zl/ os/ dobe. Rachunek jest prosty. Zdjecia na www.MorzeColumbus2000.nadmorze.pl. Kontakt 94 314 2439 lub 604 427 602 ewentualnie columbus2000@poczta.onet.pl. Zadzwon i porozmawiaj z moja zona, moze dostaniesz wiecej upustu. Jak to w reklamie: "rozmawiac ludzka rzecz). Serdecznie pozdrawiam. Krzysztof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Darłówko IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 08:34 właśnie wróciłam z darłówka - byłam na admiralskiej 25 dom "Na fali" - około 200 m morze - w pokojach z osobnym wejsciem lodówki i Tv i łazienki - chwalę sobie choć do centrum - port latarnia- około 1-1,5 km ale można przynajmniej pochodzić plażą! adres ich strony www.nafali.morze.net.pl/ - wyszukałam ich przez internet - a w darłówku polecam na tej admiralskiej wspaniałą restaurację Keja!!! Jakie jedzonko - jeszcze takiego nie jadłam na całym wybrzezu - tanio i BARDZO smacznie!!!!! Wystrój też ładny! Szwajcar (ryba) z pieczarkami zapiekany w serze (mniam) , pierogi rybne (najbardziej mi smakowały), gularz rybny (smaczny) no i cany (gularz, pierogi po 7 zł.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Darłówko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:32 Pokoje gościnne w Darłówku 200m do morza na 3 pokoje jedna łazienka 25zł od osoby dzieci 15 tel 094 314 37 92 ewa.wczasy@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś