Dodaj do ulubionych

Unitral-Mielno

18.07.12, 17:34
Ma ktoś jakieś najnowsze info odnośnie nowego hotelu 4*?Z góry dziękuję !
Obserwuj wątek
    • yaris9000 Re: Unitral-Mielno 21.07.12, 05:34
      podbijam,nikt nie wie?
      • gami13 Re: Unitral-Mielno 05.08.12, 15:29
        A co konkretnie chcesz wiedziec?
        Piękne pokoje i apartamenty, SPA w klimacie morza martwego już oddane do użytku, ceny wysokie ;) Na ich stronie wszystko jest.
        Aha do SPA wpuszczają od 14 roku życia. Basen z wodą o zasoleniu morza martwego rewelcja.
        • yaris9000 Re: Unitral-Mielno 23.08.12, 21:56
          gami13 napisała:

> A co konkretnie chcesz wiedziec?
          > Piękne pokoje i apartamenty, SPA w klimacie morza martwego już oddane do użytk
          > u, ceny wysokie ;) Na ich stronie wszystko jest.
          > Aha do SPA wpuszczają od 14 roku życia. Basen z wodą o zasoleniu morza martwego
          > rewelcja.
          Czy piękne?Kwestia gustu...Z widokiem na śmierdzący parking raczej nie...
          Apartamenty???Żaden rarytas-za tą cenę z wyłączanymi lodówkami o 22,i wyłączoną klimą o 22 do 8,z powodu oszczędności-według pracowników na pewno nie !.
          Do spa wchodzą wszyscy bez względu na wiek-zakaz mają tylko dzieci poniżej 14 lat wejścia do sauny fińskiej
          Na spa -kradzieże !!!Uwaga.
          Według hollydaya i opinii jedzonko pyszne...!
          Tak było pyszne ale trzy ,cztery lata temu TERAZ JUŻ NIE-I TO ZDECYDOWANIE NIE!Dużo ale bardzo kiepskiej jakości i w znikomym wymiarze
          Poszli na to co reszta nad Bałtykiem,wprawdzie solanka fajna ale to wszystko,bez rewelacji,drogo,bardzo drogo,jedzenie takie sobie-zastanowić się !Jest wiele innych fajniejszych nad wybrzeżem.
          I to właśnie chciałam wiedzieć....
    • brakowiec Re: Unitral-Mielno 16.01.13, 18:18
      Szef kuchni Marek Dołożyński jest czołowym w Mielnie hochsztaplerem i oszustem.
      W kuchni też musi oszukiwać, bo ma to w genach.
      Trzeba mu patrzeć na ręce jak przygotowuje posiłki, na pewno kombinuje, bo taki ma charakter.
      • lolasmpra Re: Unitral-Mielno 19.11.13, 15:36
        Hotel PRL po remoncie, bylismy tam w X 13' atmosfera przygnebiajaca, fatalna, weikszosc
        gosci to Niemcy z b. NRD, sa smutni, zalosni, nadeci, wiek 70/80 lat, prowokujacy, nienawidzacy Polakow. Pokoje nie do konca czyste, w lozkach pchly (pozwalja Niemcom na pobyt z psami) w lazience wszedzie grzyb, personel przstraszony, boja sie chyba Niemcow, bo staja przed nimi na bacznosc,
        Szef objektu zapomnial chyba wwywiesic na drzwaich wejsciowych tabliczke z napisem "NUR FUR DEUTSCHE - tylko dla Niemcow" zreszta tak jak mowiono w recepcji, za Polakami nie przepadaja.
        Rozrywka tylko po niemiecku (gral jakis nedzny zespol ) w recepcji na dole pelno dymu z papierowow pomimo zakazu Niemcy i tak pala, nikt nie zwracal im uwagi.
        Bylismy tam raz i ostatni !!!
        Pozdrawiam
        Lola Sempra
        (Stargard)
        • jmkkoszalin Re: Unitral-Mielno 20.11.13, 09:59
          Dzień dobry. Jako przedstawiciel Hotelu Unitral w Mielnie, czuję się w obowiązku aby ustosunkować się do Pani/Pana wypowiedzi. Przedstawiona przez Panią/Pana opinia zawiera nieprawdziwe treści i bardzo poważne oskarżenia co do jakości usług świadczonych w naszym Hotelu. W związku z tym, w celu weryfikacji czy aby na pewno była Pani/Pan gościem naszego hotelu, prosimy o przedstawienie się na tymże forum lub bezpośredni kontakt z hotelem.
          Małgorzata Kugler (reklama@unitral.pl).
          • lolasmpra Re: Unitral-Mielno 20.11.13, 16:52
            Atmosfera w hotelu przygnębiajaca, 99% gosci to emeryci z b. NRD, (70/80 lat) są ponurzy, smutni, nie lubiący Polakow, prowokujacy, uważają że są u siebie, personel nadskakuje im ile wlezie, rozmowy tylko po niemiecku, szef hotelu pewnie zapomniał wywiesić na drzwaich szyld "tylko dla niemców- nur fuer deutsche " bo gosci polskich nie bardzo tam chcą.
            Pokoje brudne, w łóżkach pchly (pozwalaja Niemcm przybywać z psami) w łazience pelno
            grzybów, rozrywka tylko muzyka po niemiecku.
            Slowem, bylismy tam raz we wrzesniu '13 (6-osób) i nigdy wiecej.
            Przestrzegamy.. chyba, że mówicie po niemiecku.
          • mona7408 Re: Unitral-Mielno 15.06.15, 12:46
            Miałam przyjemność gościć w Hotelu w apartamencie w części 4 gwiazdkowej.Jestem bardzo zadowolona z pobytu ( wracam ponownie we wrześniu ).Apartament piękny ,czyściutki.Obsługa przemiła.Jedzenie bdb chodź najlepsze będę to zawsze powtarzać jest w Artusie w Karpaczu i jak narazie nikt ich nie przebije.To prawda ,że prawie sami starsi Niemcy, ale są uśmiechnięci i przyjaźnie nastawieni , a nie jak ktoś pisał ,że są nadęci i obrażeni.Ja nie odniosłam takiego wrażenia.Spa wspaniałe jak i również baseny.Fajne zajęcia i sala zabaw dla dzieci.Uważam ,że w Hotelu nie można się nudzić.I nie wiem do czego się przyczepiają goście bo moim zdnaiem nie ma do czego się przyczepić.
    • czar_bajry Re: Unitral-Mielno 15.06.15, 17:32
      Byłam w zeszłym roku we wrześniu , nie powalił mnie na kolana.
      Bardziej polecam Hotel Meduza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka