Gość: dolores25 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 03.07.04, 11:34 Czy ktoś z was był w Mrzeżynie w "Bogdance"? Napiszcie jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Mrzeżyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:31 Byłem tam w zeszłym roku.Jest fajnie i co najważniejsze blisko do morza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Bogdanki Re: Mrzeżyno IP: *.zabkowice-slaskie.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 13:23 Jest nawet bardzo fajnie - jest czysto, bardzo blisko do morza, jedzenie bardzo dobre, miesjce gdzie spokojnie stoi samochod, plac zabaw - calosc ogrodzona. W domkach jest super - bylem w tym osrodku 3 razy. bardzo mile wspomnienia. W sumie wszedzie blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Mrzeżyno IP: 213.227.67.* 05.07.04, 11:25 Byłam wiele razy w Mrzeżynie, ale nigdy w Bogdance. Jak kształtują się ceny w domku dla 4 osób ( 2+2) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dolores25 Re: Mrzeżyno 24.07.04, 19:46 Za domek 2+2 zapłacisz ok 1500 z wyżywieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: Mrzeżyno 05.07.04, 12:39 "Bogdanki" nie znam ale znam dobrą smażalnię w Mrzeżynie - taka super smażalnia ryb - nazywa się "U Rybaka" jest zaraz przy poczcie i posterunku policji. POLECAM z czystym sumieniem bo lepszej nie znalazłam!!!!! Mają tam najlepsze rybki na wybrzezu od Kołobrzegu, aż po Międzyzdroje. A wcale nie jest droga. Zawsze jest pyszna i świeża! No i jest troszkę atrakcji dla dzieci - koło sterowe do pokręcenia, tratwa taka prawdziwa ze statków w której można poskakać, dzwon marynarski którym można dzwonić (i stawia się kolejkę wszystkim he he )itp. Super sprawa! Ja się tam wybieram w sierpniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbik Re: Mrzeżyno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:38 dolores25 ja właśnie też się wybieram do Bogdanki, praktycznie za kilka dni jade . bp od 31 sierpnia, nigdy tam jeszcze nie byłąm, ale słyszałam że fajnie jest, mam nadzieję że będziemy zadowolone z pobytu:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś