Dodaj do ulubionych

Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy i mi.

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.04, 11:25
Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy i minusy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Thomas Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: *.pl / *.pl 22.07.04, 10:10
      Plusy sa takie,ze jak nie ma slonca i plazy to mozesz pojechac na wycieczki do
      Niemiec i Skandynawii,jest ich cale mnostwo.Do zwiedzania jest latarnia
      morska,forty,sa fajne knajpki.A minusy?Minusem jest tylko prom ktorym trzeba
      przeprawic sie,bo swinoujscie polozone jest na wyspie.I nieraz trzeba poczekac
      w kolejce.Ale generalnie jest tam bardzo fajnie.
      • Gość: as Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: 80.51.242.* 22.07.04, 20:28
        Ale hałas. Muzyka z kazdego okna. Jak ktos lubi, czemu nie. Ale jak sie szuka
        czegos spokojniejszego, to nie polecam.
      • Gość: Wrocław Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 25.07.04, 07:08
        Właśnie ten prom jest wielkim plusem Świnoujścia. Nie ma w Polsce miejsc ,
        gdzie trzeba płynąć promem do miasta. To taka pływająca droga. Trzeba
        poczekać,trudo - taki urok; jak się komu śpieszy to niech wali na autostradę to
        sobie szybko pojeżdzi /ha/. A są wakcje i nie ma co się śpieszyć , to nie
        wyścigi po bułki z piekarni .
        • Gość: Gosia Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:16
          Gorąco polecam Świniujście - świetna plaża, a przy tym jest tam co robić jak
          nie ma pogody. Minusy - spora część odwiedzonych przeze mnie lokali
          gastronomicznych oferowała jedzenie drogie a niejadalne, przestrzegam zwłaszcza
          przed barem Gryf na promenadzie.
          • Gość: asia Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: *.kom.pl 03.08.04, 12:20
            Wlasnie wrocilam.Bylo suuuper.Prom-to wlasnie atrakcja Swinoujscie.Jedzenie
            dobre w Gryfie na promenadzie bardzo dobre
            (rybki,pita,spagetii,pizza).Kolo "Bosmana" zjedz rybke wedzona-pycha:)
            Fajna zabawa zas na "dechach" na plazy i w "Cocacabana".Pozdrawiam
            • eirinn Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy 03.08.04, 18:06
              Plus jest taki, że można na piechotę przejść się do Niemiec, a tam już
              zobaczyć, jak powinien wyglądać nadmorski kurort.
          • Gość: iwona Re: Chcę pojechać do Świnoujścia- jakie ma plusy IP: 195.187.99.* 12.08.04, 13:17
            Zgadzam się co do "Gryfa" - nie polecam. Natomiast "Dorsz" także przy
            promenadzie jest super.
            Poza tym nad kanałem koło fortu Anoła można połowić ryby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka