anna_30 26.07.04, 20:35 Poszukuje pokoju dla osoby dorosłej z czteroletnim dzieckiem w Sarbinowie. Oczywiscie po rozsądnej cenie ;). Może ktoś z Was był w Sarbinowie i może coś doradzić. Z góry dziękuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_30 Re: sarbinowo 27.07.04, 10:53 Na prawdę nikt nie może nic powiedzieć o Sarbinowie?? To może powinnam pojechać w inne miejsce....... Odpowiedz Link Zgłoś
teresakidon Re: sarbinowo 27.07.04, 21:41 anna_30 napisała: > Na prawdę nikt nie może nic powiedzieć o Sarbinowie?? To może powinnam pojechać > > w inne miejsce....... Sprawdź dobrze forum . Taki wątek już był . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_30 Re: sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:29 Nie to nie ;) Jadę do Gąsek. Mam nadzieję że bedzie pogoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teresakidon Re: sarbinowo 28.07.04, 18:21 Gość portalu: anna_30 napisał(a): > Nie to nie ;) Jadę do Gąsek. Mam nadzieję że bedzie pogoda ;) Do Sarbinowa , będziesz miała dwa kroki ;) Ja spacerowałam plażą z Sarbinowa do Gąsek lub do Chłopów . Życzę Ci miłego wypoczynku i dużo słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: sarbinowo 29.07.04, 12:02 > Do Sarbinowa , będziesz miała dwa kroki ;) > Ja spacerowałam plażą z Sarbinowa do Gąsek lub do Chłopów . > > Życzę Ci miłego wypoczynku i dużo słońca :) a mozesz dac jakies namiary na kwatere jesli bylas zadowolona? pzdr J. Odpowiedz Link Zgłoś
teresakidon Re: sarbinowo 29.07.04, 20:14 jszafranski napisał: > > > Do Sarbinowa , będziesz miała dwa kroki ;) > > Ja spacerowałam plażą z Sarbinowa do Gąsek lub do Chłopów . > > > > Życzę Ci miłego wypoczynku i dużo słońca :) > > a mozesz dac jakies namiary na kwatere jesli bylas zadowolona? > pzdr > J podaję adres ośrodka , w którym ja wypoczywałam Ośrodek Wypoczynkowo Rehabilitacyjny " Słoneczny Brzeg " 760 - 034 Sarbinowo Morskie ul. Nadmorska 71 tel . ( 094 ) 31-65-771 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_30 Re: sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:24 Dzięki;) Mam nadzieję że bedzie fajnie - oby tylko pogoda dopisała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:56 Polecam Mielenko to blisko rewelacyjne miejsce blisko morza las pokoje z lazienkami Pani Ewa 880 690 024 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nadmorze.pl Re: sarbinowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:02 www.nadmorze.pl -> Sarbinowo Odpowiedz Link Zgłoś