Dodaj do ulubionych

Przestroga

IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 04.08.04, 13:57
Ośrodek OAZA Mokarskich w Smołdzinie to kompletne dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • zilina Re: Przestroga 04.08.04, 14:40
      W pełni się zgadzam. W zeszłym roku zarezerwowaliśmy tam tzw. "apartament" - na
      szczęście bez płacenia zaliczki, bo było już za późno. Zaoferowano nam 2
      zatęchłe, brudne, ciemne klitki na poddaszu. Standard wykonania pomieszczeń -
      jak w pobliskim skansenie w Klukach. Czym prędzej poszukaliśmy czegoś innego.
      Jeśli się tam zatrzymałaś - serdecznie współczuję. A w Internecie wgląda tak
      ładnie:
      www.maxmedia.pl/oazasm/default.php
      • Gość: rozczarowana Re: Przestroga IP: 81.15.181.* 09.08.04, 20:12
        Zgadza się. W ofercie pokazuje zdjęcia pokoi , których nie posiada. Na moją
        uwagę ,że nie taki pokój był w ofercie zostalismy wyzwani od najgorszych (nie
        mogę przytoczyć dosłownie bo admin by musiał wywalić mój list). Uciekaliśmy w
        popłochu z jego smierdzącego ( dosłownie) obejścia. Wszyscy w okolicy łącznie z
        członkami Stowarzyszenia Agroturystycznego wiedzą co ten Mokarski wyprawia ale
        widać nie ma siły żeby to ukrócić. Oczywiście wpłaconej stówy zaliczki nie
        odzyskałam.
        • Gość: Mała Re: Przestroga IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 10.08.04, 12:46
          Ja znalazłam coś innego w Smołdzińskim Lesie-luksusowe domki za 30 zł/os., ale
          zaliczka przepadła
      • Gość: Mała Re: Przestroga IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 10.08.04, 12:21
        Nawet się nie rozpakowałam, poszukaliśmy czegoś innego za 30 zł od osoby w
        pobliskim Lesie Smołdzińskim domek luksusowy, POLECAM!!!!!!!!!!
        • ka2 Re: Przestroga 10.08.04, 15:15
          możesz napisać coś więcej o tych domkach
          adres, może stronę w internecie mają
          ja dwa dni temu wróciłam ze Smołdzińskiego Lasu i w przyszłym roku też pojadę
          • Gość: rozczarowana Re: Polecam Smołdziński las IP: 81.15.181.* 10.08.04, 21:31
            Nie wiem o jakim domku pisze Mała. My trafilismy do osrodka
            agroturystycznego "Pod Kluką" ( w innym poscie pomyłkowo podałam "u Kluka").
            Super nowiutkie pokoje z TV , z łazienką (natrysk, umywalka, WC, bidet) i
            aneksem kuchennym w pełni wyposazonym. Pięknie urządzone obejście z miejscem na
            ognisko ze sprzętem do pieczenia i grilowania. Kilka boisk do koszykówki,
            siatkówki itp. Przed budynkami plac zabaw dla małych dzieci z kolorowymi
            zjeżdżalniami i piskownicą. Oddzielne pomieszczenie do przechowania
            rowerów.Słowem dla każdego cos miłego. Gospodarze bardzo mili i życzliwi.
            Adres : Smołdziński Las 17, tel 059 8425898. Polecam.
            Anka
            • ka2 Re: Polecam Smołdziński las 11.08.04, 20:10
              rzeczywiście to jest ładne miejsce
              przejeżdżałam tamtędy w drodze do Kluk, sprawiało wrażenie bardzo schludnego
    • zilina Re: Przestroga 10.08.04, 09:15
      Proponuję uzmysłowić władzom gminy Smołdzino, jaką antyreklamę robi dla nich p.
      Mokarski i jego OAZA. Napiszczcie do nich - oto adresy e-mailowe:

smoldzino@powiat.slupsk.pl
      wojt.smoldzino.gsl@gminypolskie.pl
      • remo29 Re: Przestroga 10.08.04, 10:55
        [...]
        > Napiszczcie do nich - oto adresy e-mailowe:

Wystarczy posłać linka do kilku wątków z tego forum.
      • Gość: rozczarowana Re: Przestroga IP: 81.15.181.* 10.08.04, 21:10
        Jeszcze będąc w Smołdzińskim Lesie, złożyłam pisemną skargę w Stowarzyszeniu
        Agroturystycznym "Słowiniec". Nie bardzo wierzę że to coś zmieni. Bo nie ja
        pierwsza zostałam oszukana przez Mokarskiego. Ten pan wśród wyzwisk wykrzyczał
        również, że jest prezesem agroturystyki w Smołdzinie. Sposób w jaki z
        nami "rozmawiał" nie pozwolił na bliższe sprecyzowanie jaką agroturystykę ma na
        myśli. Znaleźliśmy kwaterę "U Kluka " w Smołdzińskim Lesie, super warunki za 30
        zł od łóżka. Elaganckie nowe budynki, piękne otoczenie i przemili gospodarze.
        To co oferuje Mokarski za 20 zł nie warte jest 5 zł w porównaniu z innymi
        kwaterami jakie odwiedziliśmy.
        • zilina Re: Przestroga 11.08.04, 09:21
          Gość portalu: rozczarowana napisał(a):

> Jeszcze będąc w Smołdzińskim Lesie, złożyłam pisemną skargę w Stowarzyszeniu
          > Agroturystycznym "Słowiniec". Nie bardzo wierzę że to coś zmieni. Bo nie ja
          > pierwsza zostałam oszukana przez Mokarskiego.
          1. Więcej optymizmu - oszustów należy tępić zawsze i wszędzie (nawet, jeśli na
          wyniki przyjdzie czekać latami).
          2. My w końcu zatrzymaliśmy się w gościńcu u Bernackich (3 osoby).Warunki
          komfortowe - apartament z 2 pokojami 25m2 + 10m2, warte swojej ceny (55zł ze
          śniadaniem).
          • woj25 Re: Przestroga 11.08.04, 09:37
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=14799689&a=14799689
            • remo29 Re: Przestroga 11.08.04, 10:01
              Ładnie...
              Niezła chamówa. Wieśniara jedna powinna snopki na polu wiązać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka